Стенли крои как да „избяга“ от Музикална академия

Стенли е изнервен от изолацията в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Дичо и Прея танцуват по пижами

Двумесечната изолация се отразява зле на свободолюбивия Стенли и той е много неспокоен. Откровено си признава, че нервите не му издържат и иска да си ходи вкъщи.  Освен това страда от възпаление на очите,  прави си постоянни компреси за спадане на отока, което допълнително прави престоя му още по-труден.

“Започвам да губя себе си тук” сподели той и дори обмисли варианта да пее лошо на елиминациите, за да предизвика публиката да го пусне да си ходи при семейството.  Малко след това обаче се взе в ръце и започна усърдно да репетира.

Стенли е на елиминации за първи път. Приема го нормално. Стана ясно, че при  влизането си в шоуто той  се  е подготвил за поне  6 елиминаци с 6 песни, които очевидно няма да може да изпее, защото до финала на шоуто остават само 3 седмици.

На този концерт той ще представи песента “Есен”, която е пял преди 30 години в консерваторията. Според регламента на шоуто трябва да я изпълни в дует, което той смята за излишно, защото според него има парчета, които не са създадени за дует.

За да спази изискванията той започна да репетира с Кичка, но нещата не потръгнаха и от двете страни. Тя реши, че тоналността е твърде ниска за нея, а той не хареса “чувството” на нейното изпълнение. Това доведе до странна развръзка и той покани за свой партньор Етиен,  с когото само до преди няколко дни бяха в конфликт.  Етиен прие отзивчиво и нещата потръгнаха.

Другите двама номинирани Дичо и Прея са много по-спокойни. Рано сутринта те танцуваха по пижами  в спалнята пред погледа на сънения Георги. Дичо по принцип е сред най-ранобудните музиканти в Академията.  Има дни, в които пие първото си кафе още по тъмно, независимо дали е бил на  участие предната вечер. Това за него са втори по ред елиминации и  явно е претръпнал, защото почти не репетира. Прея пък е доста усърдна и се подготвя старателно заедно с  вокалния педагог Алис Боварян.

Във вторник на елиминациите на сцената ще се конкурират Дичо, Стенли и Прея. Ще издържат ли нервите на оловния войник и кой от тях ще си тръгне предстои да видим в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ поTV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Поли, Сантра и Мариана: „Музикална академия” ни сближи

Професионално предизвикателство и възможност за развитие – така виждат участието си  в музикалния формат по TV7 дамите от отбора на  „Актуалните”. Този месец Поли, Сантра и Мариана изгряват на корицата на списание OK!, най-голямото лайфстайл списание за звезди .

„Вътре в къщата много ми липсва телефонът”, казва с усмивка Сантра, която вече напусна академията и сподели за изданието, че нейните фаворити са Поли и Георги.

„Нямам болна амбиция да спечеля, каквото стане. В момента съм се съсредоточила върху концертите”, разкрива Поли. Макар да се забавлява истински, режимът в къщата й се вижда доста строг, а времето за сън не й стига. Това според Мариана Попова, менторът на „Актуалните” не личи да е проблем на някого, защото цялото им време е посветено на музиката. И трите талантливи дами са категорични, че война на поколенията няма, дори обратното, всички в „Музикална академия” са се опознали още по-добре и са се сближили.

В новия си брой ОК! представя перфектната комбинация в лицето на Башар Рахал, Славена и Тамара, коронованите от OK! България за мъж и жена на годината – Дженифър Лорънс и Джъстин Тимбърлейк и екзотичните дестинации за новогодишната нощ, които са си избрали звездите.  В тона на равносметките към края на годината читателите ще открият още кои са наследниците на 2013-а, разделите на годината, както и кои са най-големите и щедри сърца в Холивуд.