Стивън Ачикор пее на български в X Factor 10.11.2015 + видео

Чужденците в X Factor се изправят пред ново предизвикателство в Нощта на българската музика

 Стивън Ачикор, Християна Лоизу и Кристиан Костов ще запеят за първи път на български в шоуто

Български хитове на последното десетилетие, вечни шлагери и емблематични за родната сцена изпълнения ще прозвучат точно в 21:00ч. в X Factor по НОВА. Нощта на българската музика ще отправи истинско предизвикателство за чужденците.

  Кандидатът от Нигерия – Стивън Ачикор, който бързо се превърна в един от любимците на публиката, ще трябва да се справи с най-българската песен в музикалната история. След научените думи „благодаря“ и „много добре“, Стив ще представи цяла песен на езика, в който направи първи стъпки през последните месеци.

„Тук няма да бъде решаващо само вокалното майсторство, но и пресъздаването на изключително привързан към родината образ. Стив желае да остане в България, така че той вече е емоционално свързан със страната – в негови ръце е поднасянето на този сантимент!“, коментират специалистите от шоуто.

Християна Лоизу ще призове бурни ветрове под звездното небе по време на своето изпълнение, а Кристиан Костов ще стане невидим за публиката с тотален за българската сцена хит.

За втори път от началото на шоуто Дарина Йотова ще запее с фолклорни мотиви – за разлика от кастингите, тя ще трябва да впечатли не само журито, но и цяла България, доказвайки, че народното пеене е висш пилотаж за всеки артист.

Гледай видео записи от предаването онлайн или тук

Видео анонс –