Стивън Сегал в „Бесен полет“ по bTV Action – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 26 август – 8 септември 2013 г.

Четвъртък, 29 август
22:00 часа
Почивна спирка 2: Не поглеждай назад
Оригинално заглавие: Rest Stop: Don’t Look Back (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Трилър
Режисьор: Суон Папазян
Актьори: Даян Салинджър, Джеси Уърд, Ричард Тилмън, Джоли Монд

Гледай видео анонс онлайн

Флотският полицай Том Хилтс се връща от пътуване по море в родния си град Аргил, щата Тексас.Той има 10 свободни дни и възнамерява да търси брат си Джес, който тръгвайки за Калифорния заедно с приятелката си Никол, изчезнал преди една година.Том и гаджето му Мерилин пътуват за Калифорния с неговия пикап , следвани от приятеля му Джаред, който иска да помогне в търсенето.След известно време те се оказват на старо Калифорнийско шосе и Джаред отбива на място за почивка, за да ползва тоалетната и там бива нападнат от шофьор на жълт камион.Между другото Том и Мерилин го чакат на следващата спирка, където Том също бива нападнат и отвлечен от шофьора на жълтия камион.Мерилин вижда призрака на Никол в обществената тоалетна и разбира, че си имат работа със свръхестествена сила.

Петък, 6 септември
22:00 часа – Премиера
Бесен полет
Оригинално заглавие: Flight of Fury (САЩ, Великобритания, Румъния, 2007 г.)
Жанр: Трилър, Екшън
Режисьор: Майкъл Кюш
Актьори: Стивън Сегал, Сиера Пейтън, Стив Тюсейнт и др.

Гледай видео анонс онлайн

Специален агент Джон Сандс работи за нелегален отдел на американските военновъздушни сили. Когато работодателите му започват да се притесняват от всичко, което Джон е научил по време на предишните си мисии, те решават да го изпратят във военен затвор, където да изтрият паметта му.

Джон успява да избяга от затвора, но агенцията бързо го настига и му предлага сделка: ако върне откраднат, строго секретен бомбардировач, Джон ще получи свободата си. Но ако се провали, самолетът ще попадне в ръцете на терористи, които възнамеряват да го натоварят със смъртоносни биологични оръжия…

Неделя, 8 септември
22:00 часа – Премиера
Изгубените момчета: Племето
Оригинално заглавие: Lost Boys: The Tribe (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Трилър, Екшън
Режисьор: Пи Джей Пески
Актьори: Тад Хилденбринк, Ангъс Съдърланд, Кори Фелдман, Отъм Рийсър

Гледай видео анонс онлайн

Бившият сърфист Крис Емерсън и сестра му Никол, сираци, се местят в Луна Бей, където очакват да заживеят спокойно и без много с леля си Джилиън.

Тя обаче иска от сираците наем за порутената къща, в която живеят. Затова Крис решава да си търси работа като майстор на дъски на сърфисти, за да събере пари за непредвидените разходи. Докато е в града, той попада на стар познат, също бивш сърфист – Шейн Пауърс, който го кани на сърф парти същата вечер. Двамата със сестра му напразно търсят майстора на дъски и ловец на вампири Едгар Фрог в караваната му и, когато не го откриват, отиват на партито. Никол се напива с Шейн и се превръща в полувампир. Тогава Едгар им казва, че за да се спаси трябва да бъде убит главния вампир.

 
По темата: , , ,