Стивън Сегал в Човекът сянка по bTV Action – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 12 – 18 ноември 2012 г.

Понеделник, 12 ноември
22:00 ЧАСА
Човекът сянка
Оригинално заглави: Shadow Man (САЩ, Англия, Румъния, 2006)
Жанр: Екшън
Режисьор: Майкъл Кюш
Актьори: Стивън Сегал, Винсънт Риотта, Гарик Хейгън

Гледай видео анонс онлайн

Оперативният отдел в американското разузнаване установява, че никой в службата не е такъв, какъвто изглежда. В прикрития свят на шпионажа всичко е измама.

Звездата в този филм естественно е Стивън Сегал.Частен детектив, който трябва да разплете мрежа за международен шпионаж,както и да не позволи смъртоносен вирус разработен в тайна лаборатория, да попадне в ръцете на хора които ще го използват срещу човечеството. Бойните сцени във филма са на супер ниво,сюжета за разлика от последните филми на Сегал е доста интересен и завладяващ.Можеби най добрият му филм от последните.

Четвъртък, 15 ноември
22:00 ЧАСА
Ударна сила
Оригинално заглавие: Attack Force (САЩ, 2006)
Жанр: трилър, екшън
Режисьор: Майкъл Кейлш
Актьори: Стивън Сегал, Дейвид Кенеди, Габи Бурлаци, Марк Деймънд

Гледай видео анонс онлайн

Най-голямата надежда на човечеството… се изправя в най-великата битка. Маршал Уолсън губи нападателния си отряд в хладнокръвна и на пръв поглед случайна атака. След това той лично се заема с разследването на подозрителните обстоятелства по бруталното убийство на отряда му. Скоро разбира за CTX Majestic, тайна военна операция, толкова тайна, че сега армията иска Маршал мъртъв. Решен да разкрие случилото се, Маршал се забърква в безпошадна битка с нарко пласьор, който, както става ясно е тайно финансиран от корумпираната ръка на армията.