Столичани в повече епизод 6, сезон 9 + видео, 30.10.2015

Има ли шанс за връзката на Рангел и Гълъбина – в шести епизод на „Столичани повече” по bTV

Отец Григорий намира алтернативен начин за печелене на пари

В шести епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи на 30 октомври, патък от 21.30 часа по bTV, зрителите ще се забавляват с „тинейджъра” Йордан Лютов, който отива на парти, за да вземе дъщеря си, но леко се отклонява от първоначалните си планове и купонясва като ученик.

Отношенията между Рангел и Гълъбина се влошават още повече. Двамата не спират да си правят напук и с всеки разговор нещата изглеждат все по-зле. Това се отразява зле и на Радко, особено сега, когато Яна е в дома им и родителите му показват много по-топли чувства към нея отколкото към него.

При отец Григорий положението също не е розово. Очертава се заплатата му да се забави, затова той намира алтернативен начин за припечелване на някой лев в Студентски град, продавайки… контакти на момичета.

След дългата си почивка в чужбина баба Марийка най-после се завръща у дома и изглежда, че е завързала ново, доста интригуващо приятелство.

Пацо и Спас успяват да се доберат до равин, който да им даде информация за Голдщайн и неговото богатство под предлога, че искат да се присъединят към еврейското общество. Усилията на Спас и нюхът му към иманярството няма да го подведат и този път. В крайна сметка наистина в къщата му има нещо, което си заслужава внимание, а какво е то зрителите ще могат да разберат в петък вечер от 21:30ч.

Видео анонс

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Галерия от епизода –