Столичани в повече епизод 8, сезон 9 + видео, 13.11.2015

Какво спъва връзката между Славея и Йордан – в осми епизод на „Столичани повече” по bTV

Баба Марийка с ексцентричен ход – прави си татуировка

В живота на всеки мъж идва възраст, в която…активността намалява. Дори понякога изчезва напълно. В осмия епизод на „Столичани повече”, който ще се излъчи на 13 ноември от 21:30ч. по bTV, Славея Лютова ще прибегне до отчаяни мерки, за да реши проблема на съпруга си, като няма да пропуска възможност да му напомни за състоянието му.

Пепи и Камелия ще се окажат принудени да съкратят целия си персонал, оставайки  само с една секретарка. След непростимата й грешка обаче и нейната съдба ще бъде фатална. При Андрей и Елеонора положението не се е променило драстично, но честите срещи с продавача Люси шестака може би ще окажат някакво влияние.

Баба Марийка продължава да предизвиква емоции в семейство Чеканови. След невероятните си срещи из Европа тя не спира с щурите приключения и стига доста далеч, когато решава да си направи татуировка. Шокът е още по-голям, когато и самата Гълъбина решава да последва примера на баба Марийка, отключвайки гнева на съпруга си.

След като в предния епизод отец Григорий се опита да сватоса Стефи и Цанко, то в този епизод действията му са по-скоро продиктувани от греховен копнеж. За подобни неща копнее и Пацо, но до какво ще доведат те, зрителите ще разберат този петък от 21:30ч.

Видео анонс

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Галерия от епизода –