Столичани в повече – гледай всички серии по bTV Comedy!

Летен маратон с неповторимата комедийна драма „Столичани в повече” и bTV Comedy

Единствената по рода си българска комедийна драма „Столичани в повече” ще се излъчи отново в родния ефир от 24 юни по bTV Comedy. Любителите на смеха ще имат възможност да проследят завръзките и развръзките на различните сюжетни линии в комедийната драма от самото й начало. Всеки делник от 22:00 часа и всеки уикенд от 14:00 часа, зрителите на bTV Comedy ще се потопят в атмосферата на Извор и неговите жители. Още с първите епизоди на първи сезон зрителите не само ще си припомнят всички основни персонажи, но и ще се потопят в разгара на враждата между Чеканови и Лютови. Те ще станат свидетели и на зараждането на една неочаквана любов, ще тръгнат по следите на заровено имане и дори ще присъстват на пищна сватба и на погребение в един ден.

Действието в „Столичани в повече” се развива в наши дни, в краен столичен квартал с постоянно скачаща цена на квадратния метър, който допреди няколко години е бил село – Извор. Героите живеят в конфликта между патриархалността и модернизацията и мечтаят да продадат скъпо географското си положение.

Чеканови е фамилията на властта, Лютови е бизнес семейството в „Столичани в повече“. Животът на двете фамилии се разнообразява в местната кръчма, собственост на Пацо. Той е още по-интересен с богатия си брат-близнак – бизнесменът Константин. В ролята на двамата герои зрителите ще видят актьора Христо Гърбов. Ненчо Илчев е кварталният поп Григорий, който по нищо не прилича на своите духовни събратя.

Стоянка Мутафова, Иван Юруков, Виолета Марковска, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Силвия Лулчева, Албена Павлова, Ева Тепавичарова, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Васил Драганов и 12-годишната Мина Маркова са сред звездите, които влизат в ролите на вълнуващите персонажи.