Столичани в повече с. 11 еп. 7 с онлайн видео от 21.04.2017

Йовка разделя Спас и Каролина

Радко обърква плановете на Цеков за Извор в петък вечер в „Столичани в повече” по bTV

Този петък от 21.00 часа всички „столичани в повече” ще срещат сериозни проблеми, които ще прерастнат в критични ситуации. Йовка успява да предизвика съчувствието на Йордан и остава в дома на Лютови. Спас първоначално не е доволен, но интересът му е събуден от кипърския съпруг на бившата му жена, чието богатство тя смята да отмъкне при развода. При това положение Каролина отново се оказва при Андрей, и отново в най-неподходящия момент.

Междувременно Андрей започва нов телевизионен проект. Скандалният финал на „Шоуто на попа” е предизвикал огромен зрителски интерес и продуцентът иска ново предаване. Андрей решава да прави филм за страданието на бежанците.

На стадиона в Извор Радко без да иска обърква плановете на Константин. Опитвайки се да впечатли бежанката Зухра, той предизвиква проверка от агенцията за бежанците. Цеков, Иванов и кметът Узунов имат три дни да се погрижат за условията в лагера. За целта те ще имат нужда и от лекар, а единственият такъв в Извор е Спас. Той естествено винаги е готов да изкара лесни пари.

За разлика от синовете си, Рангел и Йордан все още са безработни. След като се опитват да се заблудят едни други, че работата им върви добре, двете семейства все пак разбират, че пак са в едно и също положение. На по шкембе в кръчмата, те решават съвместно да отворят сергия за плодове и зеленчуци. Цеков обаче не е съгласен и изпраща кмета на проверка за разрешително още преди първия им клиент.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук