Столичани в повече сезон 6 епизод 14, финал по bTV

Кипър е отвлечен от баща си в последния за сезона епизод на “Столичани в повече” по bTV

Въпреки факта, че са попаднали в пълна безизходица, Славка и Йордан продължават да разчитат на евентуално съдействие от страна на сина си Андрей. За тяхно голямо съжаление, той посещава Татяна Михайлова, подбуден от своя собствен интерес и напълно игнорира рисковете, които крие неговата самоцелна инициатива. Животът на Славка и Йордан е оставен на произвола на съдбата. В крайна сметка, обаче, съдбата се оказва благосклонна и им предоставя сумата от 100 000 евро.

Появилите се съмнения, че Спас е биологичният баща на Кипър, го карат да проумее истината един път завинаги. С помощта на Яна, двамата измислят план, който включва отвличане на бебето, размяна и много актьорска игра. Тайната им „операция” завършва с пълен успех и с резултат, предопределящ кардинални промени и развръзки.

Взаимоотношенията между Рангел и Гълъбина изумяват околните и най-вече тях самите. Рангел се държи с нея като с принцеса, а тя черпи информация за личния му живот от баба Марийка. Колкото до Пацо, той е напълно съкрушен от категоричното решение на Гълъбина да прекрати връзката им. Цялата си негативна енергия той насочва срещу брат си Константин и в опити да го унищожи. Разчитайки на идентичните им образи, Пацо злоупотребява и се представя за брат си с цел да изтегли голяма сума пари от банковата сметка на Константин Цеков.

Ще успее ли Пацо да отмъсти на брат си, ще се задълбочат ли отношенията между Рангел и Гълъбина, какъв обрат настъпва в живота на Спас и в този на семейство Чеканови, ще успеят ли Славка и Рангел да си спечелят място в депутатската листа, зрителите на bTV ще разберат в последния за сезона епизод на „Столичани в повече” от 21.00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн