Столичани в повече сезон 7 епизод 1 + видео

Политически страсти, разочарования, нови и стари любови в първи епизод от седми сезон на „Столичани в повече” на 5 март от 21:30 по bTV

В първия епизод от седми сезон на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще станат свидетели на стъпването в новия парламент на Рангел Чеканов и Славка Бурова. Сблъсъкът с улицата ще предизвика  дебати сред новосформираната партия „Елит”. Председателят на партията ще задължи депутатите от групата да идват на работа с велосипеди. Какви страсти ще предизвика това негово искане  и от кого ще поискат помощ Славка и Рангел ще стане ясно в сряда от 21:30 само в ефира на bTV.

След като в края на миналия сезон Пацо бе арестуван, в първия епизод на седми сезон на хитовата комедийна драма зрителите ще имат възможността да проследят новите обрати, които ще настъпят около неговия арест.

След изчезването на Дарина, Андрей заедно с Пепи са решени да започнат нов бизнес. Междувременно след поредното си посещение в нощно заведение, Пепи се среща с красиво момиче, Елеонора (Евелин Костова), която ще изиграе огромна роля в живота на двамата приятели и най-вече в този на Андрей.

Отец Григорий намира ново поприще за своята вяра – това на пророк. За да закърпи бюджета той започва  да ходи по улиците, да проповядва и „лекува” хората. Как ще завърши новото начинание на отчето ще стане ясно в края на седми сезон.

Столичани в повече Сезон 7 Епизод 1

Гледай видео запис от епизода онлайн – тук или тук

За да разкрият тайни от снимачната площадка и сюжета на новия сезон в „Тази сутрин” гостуваха сем. Славея и Йордан Лютови (Силвия Лулчева и Кръстьо Лафазанов) и сем. Гълъбина и Рангел Чеканови (Любо Нейков и Албена Павлова). За горещите сцени на Любо Нейков и Албена Павлова, за мъжете в живота на Гълъбина и престъплението, към което ще я подтикнат, за екшън сцените на Кръстьо Лафазанов, който ще планира бягството на Пацо от затвора и най-после ще се опита да се отърве от домашния хомо, за предизвикателствата пред Любо и Силвия в карането на колело, за големите изненади Фънки и Азис, които според Любо Нейков са най-голямата и приятна изненада със своя актьорски талант, за това как ролите на затвориници са създадени специално за тях, вижте

Какво ще видим в новия 7 сезон на Столичани в повече

Столичани в повече сезон 7 зад кадър

Столичани в повече сезон 7 се завръща от 5 март 21:30 часа само по Btv – видео анонс