Столичани в повече сезон 7 епизод 9 /30.04.2014/ по bTV

Отец Григорий пред дилема в новия епизод на „Столичани в повече”- тази сряда от 21:30 часа по bTV

След като в края на миналия епизод отец Григорий успя да се измъкне от болницата с помощта на Йордан и Гълъбина, то тази сряда той отново ще напомни за себе си и ще успее да „върже теникия” на Гълъбина и Йордан. Отецът ще започне да изпитва терзания относно обещанието да помогне за осъществяване на техния план за измъкване на Пацо от затвора. Той ще се допита до архимандрита, който ще поиска в замяна най-ценното притежание на Григорий. Какво е то и как ще постъпи божият служител, зрителите ще разберат в новия епизод на 30 април от 21:30 часа.

Поредното заседание на политическа партия „Елит” ще започне с търсене на скритата камера, която е заснела видео с депутатите. За целта те отново ще прегледат записа и сайта, на който е качен. Доказателствата, които ще съберат членовете на партията, директно ще ги насочат към Яна – дъщерята на Славка и Бурова ще бъде отлъчена от партията, което ще рефлектира върху отношенията вътре в семейството й.

Влюбената Яна ще се разочарова от Пепи, който ще я „замени” с приятелката на Елеонора,  Камелия. Какво ще се случи по време на тяхната вечерна среща, зрителите ще видят тази сряда от 21:30 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Галерия от епизода: