„Столичани в повече“ – Чеканов загуби битката, но не и войната!

Отмъщението на Рангел Чеканов започва – в „Столичани в повече”, сряда, 21.00 часа, по bTV

Загубил битката, но не и войната – на този принцип ще се базират всички предстоящи ходове на Рангел Чеканов, който триумфално се завръща като инспектор от Столичния инспекторат в „Столичани в повече”. Жаждата за отмъщение ще го държи нащрек и той ще следи зорко всяка крачка на новия кмет на Извор. В какви провинения ще бъде хванат Йордан от съседа си и ще отвърне ли той на удара, зрителите ще видят в следващия епизод на хитовия сериал на bTV – в сряда, 21:00 часа.

Завръщането на Рангел и новото му професионално амплоа ще бъдат порядъчно отпразнувани в дома на семейство Чеканови. Новоназначеният инспектор няма търпение да полее предварително и толкова планираната от него сватба между Мария и Димо. Положението на дъщеря му ще бъде допълнително усложнено, след като Мария научи от Славка, че Андрей е получил примамливо предложение за работа в чужбина.

Йовка очаква обяснение от Спас за сцената с Радко, на която стана свидетел. Ще бъде ли искрен този път докторът със съпругата си и ще се затоплят ли отношенията между двамата?

В следващия епизод на „Столичани в повече” зрителите ще видят и реакциите на двамата „съдружници по неволя”, след като установят липсата на безценната статуя. В сряда вечерта ще стане ясно и защо Рангел има нов повод да накаже сина си.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн.