„Столичанката“ ДесиСлава между псувните и сълзите

Десислава често плаче и мечтае само за любов

Певицата гостува на Росен Петров в предаването му „Нека говорят” дни преди Нова година. Там Десислава даде съвети на водещия за отношенията мъже-жени. „Най-голямата сила на жените е чувствителността, а на мъжете – гордостта. Затова ние, жените, трябва да оценяваме мъжката гордост, а вие, мъжете – нашата чувствителност!”.

Изпълнителката на „Пусни го пак” каза, че най-голямата промяна през изминалата 2013 година за нея е преместването със сина й Майки в София.

„Най-голямата промяна, но не най-хубавата!” Тя обясни, че все още им е трудно да се адаптират, но се стараят и вече влизат в час със задръстванията и напрежението в София:

„Научихме се да псуваме повече по светофарите” – пошегува се гласовитата певица.

Деси разкри предишна нейна мечта – за собствен дом.

„Детството ми беше особено…. Живяла съм на страшно много места и никога не съм имала онази собствена стая със своето детско легло… В Пловдив купих собствено жилище и затова имам някакъв сантимент към този град, въпреки че не ми е роден.”.

От интервюто стана ясно, че между Десислава и ММА боеца Светлозар Савов всичко е наред: „Зарко казва, че съм по-хубава без грим, отколкото с грим!” – откровеничи Десислава. Тя каза, че човек колкото повече узрява, толкова по-скромни, по-земни и по-реални стават мечтите му. За нея най-важното е „да сме живи и здрави и да има на кого да даваш любовта си и кой да те обича”.

Десислава представи последната си песен „Грим по дланите” – „Мисля си, че много жени ще намерят по нещичко за себе си в тази песен, включително и аз”. Певицата призна, че много често плаче. „Ако нещо не е както съм си го представяла в моята глава, го преживявам и плача. Много съм чувствителна!” – сподели тя.