„Страници“ на Бо Стоянова – секси дъбстеп видео хит

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PdsRgvipIfk

Певицата БО СТОЯНОВА прави сериозна заявка за летен хит с лежерно лаундж парче с дъбстеп елементи на име „Страници”, клипът към което прилича по-скоро на модна сесия, отколкото на музикално видео, а каране на ролкови кънки и секси ядене на мъфини са само част от визуалните провокации в него.

Автор на видеото е култовият хип-хоп режисьор Павлин Иванов – Bashmotion, който този път е заложил на изчистена визия и стилни ретро цветови корекции, a по музиката и аранжимента на „Страници” е работил NessoR.

За БО СТОЯНОВА това парче е един вид връщане към корените й, защото тя има над 30 дъб-степ и дръм-енд-бейс трака в дискографията си, сред които получилото тежка ротация по BOX TV „COLORS“ и “MindDISeased” – едно от първите БГ дъб-степ парчета. Част от тях намериха място и в първия релийз на певицата – микстейпът Unwritten Story, една специална селекция от дванайсет тематично обединени песни, който включва както първите записи на певицата, така и неиздавани досега тракове.

Парчето „Страници” може да бъде свалено безплатно от Soundcloud, a видеото към можете да гледате в официалните канали на БО СТОЯНОВА, в сайтовете за видеосподеляне Vbox7 и YouTube.

 
По темата: