„Странни храни в Америка“ и още премиери от Travel Channel

Премиери по Travel Channel през юли 2014 –

СТРАННИ ХРАНИ В АМЕРИКА
Премиера във вторник, 29 юли, от 21:00 ч.

Дали изобщо някъде има дори една странна храна, която Андрю Зимерн все още не е опитвал? Със сигурност има! Какво ще кажете за жабешки сос като начало? Или може би предпочитате варена глава от лос? Все пак вероятно няма такава, но не се тревожете, тъй като Андрю е повече от щастлив да разшири границите на кулинарно допустимото от наше име. Този път той разширява обхвата на своето търсене на уникални храни отвъд границите на САЩ и в Канада и Южна Америка. Както винаги, Андрю търси характерните за региона храни и представя колоритни герои, които добавят отличителен реален привкус към всяко едно от местата, които той посещава.

ТЪРСЕНЕ НА ДОМ ПО СВЕТА
Премиера в понеделник, 14 юли, от 19:00 ч.

Във всеки един момент във времето стотици хиляди нетърпеливи търсачи на имоти по целия свят се ровят из складови помещения, оценяват жизнеспособността на някое таванско разширение или спорят за използването на свободната стая. Това, което никога не се променя, е тръпката от откриването на перфектното място и напрежението, свързано с преговорите за осигуряването на мечтания дом. Въпреки това, когато към тази смес се добави и международно преместване, културната промяна може да бъде най-голямото препятствие за преодоляване. Семейството Филипс напускат относително топлия климат на Юта, за да се заселят в малкия град Лулея в Швеция, в близост до Арктическия кръг. Това как те – с бебе на една годинка – ще се приспособят към новия си начин на живот, с неговите дълги, тъмни зими, е от решаващо значение за тяхното усещане за благополучие. По същия начин Ръс, Ерин и двамата им синове заменят дома си от 6000 квадратни фута в САЩ, за да се преместят в Осака, Япония, и пословично малките жилищни пространства там. Ръс иска да запази семейството близо един до друг, но може би Ерин намира тази близост за твърде голяма, за да се чувства комфортно?

ИЗНЕНАДВАЩА ВАКАНЦИЯ
Премиера в неделя, 20 юли, от 18:00 ч.

Изпълнената с адреналин “Изненадваща ваканция” на Бърт Крейшър се завръща, като този път приключенията са по-големи и по-вълнуващи от всякога. Във всеки епизод професионалният търсач на забавления Крейшър се насочва към случайни хора, убеждавайки двама от тях да се съгласят спонтанно да участват в приключение, каквото може да се изживее само веднъж в живота. За тези, които са готови да поемат риска, Крейшър осигурява изпълнен с приключения, персонализиран маршрут, който включва уникално настаняване, специален достъп, съблазнителни храни и неочаквани обрати, каквито само невероятният Бърт може да измисли. Забравете за пътеводителите и туристическите автобуси – всяка “Изненадваща ваканция” се отклонява по най-изненадващи начини далече от отъпканите пътища, предоставяйки на всяка двойка незабравимите преживявания, които в най-голяма степен вдъхновяват всички нас да пътуваме.

БЪБА-КЮ
Премиера в понеделник, 14 юли, от 20:00 ч.

Роден и израстнал в щата Тексас, Бъба е едно добро момче, посветило живота си на тексаското барбекю. Въпреки това няма да намерите този майстор на грила в щата с една звезда, защото Бъба и семейството му са превзели Филаделфия с щурм, омайвайки местните жители със своите превъзходни идеи за приготвяне на традиционен грил. Подпомаган от своя колоритен екип, включително от своя положително еуфористичен брат Фобо, за Бъба нито една работа не е прекалено голяма и нито една идея – твърде скандална, тъй като и най-неочакваните елементи биват майсторски трансформирани в невероятен, напълно функциониращ грил. Ако си падате по налудничави машини и щури приключения, Бъба е вашият човек.