Странните храни в Америка по Travel Channel

Ново по Travel Channel – януари 2014 г.

СТРАННИ ХРАНИ В АМЕРИКА
Премиера във вторник, 28 януари, от 21:00 ч.

Тартар от козе сърце с пяна от целина? Дали сега Андрю Зимерн няма да добави и молекулярна гастрономия към обичайния си вкус към необикновени ястия? „Странни храни в Америка“ се завръща с още една порция приключения в Съединените щати, докато нашият любим главен готвач, писател и изследовател на кулинарното изкуство продължава своето търсене на странни и прекрасни храни. „Странни храни в Америка“ може да не е непременно от полза при планирането на седмичните семейни вечери, но със сигурност представя огромно разнообразие от традиционни рецепти, които са се запазили и се приготвят в Америка днес. И докато шкембе чорбата с добавена пилешка кожа може да не е подходяща за всеки вкус, прекрасните истории, които съпътстват ястията, със сигурност ще допаднат на всеки. Това е един любознателен гастроном – любител на необичайните храни, който в никакъв случай не може да бъде обвинен в придирчивост. Един истински пир!

РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ НА ТЪМНИТЕ ТАЙНИ НА АМЕРИКА
Премиера в четвъртък, 9 Януари, от 21:00 ч.

Има места в Америка, които са обгърнати от мистерии, тайни и теории за конспирация – сгради без означения, строго охранявани комплекси и масивни бункери. Някои от тях са напълно скрити, други са така добре замаскирани и толкова необичайни, че самото им съществуване се отрича от могъщи организации, огромни корпорации и от правителството на САЩ. „Разсекретяване на тъмните тайни на Америка“ разследва тези експлозивни истории, събития и места с помощта на научни изследвания, юридически инструменти и най-съвременните технологии за наблюдение. Възможно ли е Международното летище в Денвър да прикрива огромен таен подземен бункер за деня на Страшния съд? Защо 18 ключови свидетели на убийството на Джон Ф. Кенеди претърпяват преждевременна и насилствена смърт? По каква причина честотни патрули в специални камиони, отрупани с антени, обикалят по улиците на Грийн Банк с цел да заглушат всякакви радиосмущения? „Разсекретяване на тъмните тайни на Америка“ преодолява ограниченията, за да стигне до фактите и, в крайна сметка, да разкрие истината.

ТЪРСЕНЕ НА ДОМ ПО СВЕТА
Премиера в понеделник, 06 януари, от 19:00 ч.

„Търсене на дом по света“ се завръща, за да покаже, че ако преместването в нов дом може да бъде както вълнуващо, така и трудно, то преместването в нов дом и същевременно в друга държава е не само многократно по-вълнуващо, но дори плашещо по своята крайност. Независимо дали планират закупуване на имот в Доха, във Финландия или в Банкок, често най-голямо влияние върху търсещите дом по света оказва по- скоро смяната на културната среда, отколкото промяната в броя на спалните. Макар че по наследство Каролайн Фарел има корейски произход, идеята да се преместят с нейния съпруг и с младия им син Джона от комфортно си жилище в Ню Джърси в Сеул за нея е повече от тревожна. Съпругът й Дарън, от друга страна, е нетърпелив да използва тази възможност, за да промени нещата и да се впусне в едно семейно приключение. Борещият се за оцеляване актьор Ярон и неговият приятел и колега – актьор Джош се насочват към Лондон в търсене на нови възможности. Те обединяват своите средства, за да намалят разходите си, но стигат до конфликт, когато се оказва, че мечтите на Ярон не могат да бъдат така лесно обуздани от бюджетните ограничения, демонстрирайки, че търсенето на дом е изпълнено с достатъчно драматизъм, за да се конкурира с всяка пиеса.

ПЪТУВАНЕ СЪС СТРАСТ
в събота и неделя от 12:00 ч. до 17:00 ч.

Началото на новата година често е време за търсене на нови хоризонти, а през януари безстрашни водещи ще демонстрират своите лични страсти, които ги водят към нови предизвикателства и по-големи завоевания. Присъединете се към Хенри Коул за един уикенд на бясна мотоциклетна надпревара, когато той излиза на пистата, за да насочи вниманието към своята отдаденост на живота на две колела. Андрю Зимерн показва страстта си към всякакви странни кулинарни изкушения, докато Джени Пауъл демонстрира своя вкус към луксозния начин на живот. А когато Антъни Мелкиори, Джонатан Панг и Роб Бел също показват това, което разпалва тяхното желание, става е ясно, че, когато става въпрос за страст към пътешествията, нашите водещи са родени с нея!

 
По темата: