Страсти в Тоскана от 18.01.2017 – с. 3, еп. 22

Алесандрo и Клариса са решени да открият истината за смъртта на Аурора и тайната на художникa Боканера и неговите картини. Едоардо, междувременно, е решил да остане във Вила Алба. Той намеква, че между Алесандро и Клариса има връзка и в отговор, той получава шамар от Клариса.

Докато Антонио е близо до истината, дори и за участието на Елена в сектата, то Сара е сред нещата на чичо й и намира снимка, която е свързана с Гори и тайната на картината.

Роджеро междувременно напуска манастира. Теса и Масимо, знаят, че Камерана ще се върне у дома и те ще трябва да се справят с положението.

Антонио ще разбере каквото той винаги е подозирал, а именно това, че Елена е един от членовете на сектата Карини. Така лицата, завършват с нея и след това той ще реши да излезе в отпуск.

Раниери иска да се отърве от Вероника: тя вече не му е необходима и най-вече знае твърде много неща. Така слага наркотик в питието й и я затваря в подземието.

Роджеро се завръща у дома, но Теса го държи на разстояние и не му позволява да я пипа. Тя иска да се знае, че тя го е предала.

Раниери вика Едоардо и си уговарят среща, за да му каже, че именно, той е този, който е организирал отвличането и убийството на Аурора, за да вземе наследството й като компенсация. Едоардо е шокиран, наистина ли може да направи такова нещо?

В същото време, ние откриваме, че Раниери е не друг, а синът на Ариана Гори, който никога не е бил приет от никого.

На партито, което се състои в Камерана, започва да става нещо между Алесандро и Клариса, те се целуват, но той се оттегля почти веднага и се отдалечава.

Едоардо отива при приятеля си и успява да го накара да проговори. Приятеля му разкрива, че Изабела е планирала атака срещу Аурора.

Роджеро разговаря с Масимо за това, че Масимо е бил с Теса. Роджеро искат да се разберат. И моли Теса да избере един от двамата, но тя не избира нито единия, нито другия.

Едоардо започва да си припомня, за червените шашки, това не са нищо особено, освен една шахматна дъска, където той е скрил парче от картината, която Раниери търси и иска.

Клариса, след целувката с Алесандро, решава да напусне къщата, но Алесандро я спира. Той казва, че тя е първата, пред която си отваря сърцето, след смъртта на Аурора и я прегръща.

Междувременно Едуардо прави сделка с Раниери. Това ще му помогне да извлечете последното парче от картината, плюс парчето, което е в ръцете на Клариса, но в замяна иска 50% от съкровището на Гори. Картината е за съкровището на Гори.

Докато Алесандро седи, изведнъж пада общата им снимка с Аурора и Ева, и той вижда снимката на Епископът и взима папката с документи и успява да разбере, че Раниери е син на Епископа и Ариана Гори. Той моли Клариса да се присъедини към него. Но когато момичето е в движение, за да отиде при него, Едоардо инсценира сблъсък между неговата кола и моторът й, така момичето пада от мотора и е в безсъзнание.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Страсти В Тоскана