Страсти в Тоскана с. 4 еп. 1, 2, 3, 4, 5 по bTV и онлайн – 04, 05, 06, 07, 08.06.2018

Аурора е жива и научава, че сестра ѝ Теса и Алесандро имат връзка, а дъщеря ѝ Ева не я помни, градчето Вила Алба е опустошено от наводнение (04-и юни)

Градчето Вила Алба е опустошено от наводнение заради срутване на язовирната стена.

Алесандро Монфори е убеден, че бедствието е предизвикано умишлено от семейство Астори – конкуренти винопроизводители, които живеят от другата страна на езерото в Боргорива и единствени са останали незасегнати от наводнението.

Алесандро открито упреква Иван Астори и влиза в схватка с него. На следващата сутрин е открит трупът на Иван и брат му Фабио Астори обвинява Алесандро за смъртта му.

Алесандро е извикан за разпит. Теса, която живее с него и дъщерята на сестра си Ева, заявява пред инспектора, че не е напускал дома им.

Лукреция, вдовицата на Иван, съобщава на Фабио, че следствието е установило, че причината за смъртта на Иван е злополука, но деверът ѝ не вярва на полицията.

Фабио купува „Прима Луче“ от сестрите Тавиани, но предлага на Теса да ѝ върне имението, ако оттегли показанията си, които оневиняват Алесандро. Теса отказва.

Аурора се събужда в непозната вила и избягва уплашена от къщата, в която е била затворена. Тя не помни нищо от последните две години. Аурора се завръща във Вила Алба и открива, че сестра ѝ Теса има връзка с Алесандро, а дъщеря ѝ Ева не я разпознава и се страхува от нея.

Руджеро отвежда дъщеря си Аурора в своя дом.

Алесандро обяснява на Ева, че не Теса, а Аурора е нейната майка.

Аурора напада Едоардо с пистолет, Аурора и Теса се помиряват, Алесандро и Аурора прекарват нощта заедно (05-и юни)

Подкрепена от Руджеро, Аурора решава да си възвърне имението от Фабио.

Едоардо Монфорте в съдружие с Вероника Торе и притежател на СПА хотели и се кандидатира за кмет. Аурора го напада с пистолет и настоява да узнае дали той я е държал в плен през изтеклите две години. Едоардо отрича, но Аурора го кара да проникне в офиса на нотариуса и да унищожи всички документи, включително тези за прехвърлянето на на собствеността над „Прима луче“. Така Фабио изгубва имението на сестрите Тавиани.

Аурора посещава Алесандро и конфликтът им прераства в страстна прегръдка. Аурора прекарва нощта при Алесандро.

Теса моли Аурора за прошка и двете сестри се помиряват.

Теса очаква дете от Алесандро, Фабио целува Аурора (06-и юни)

Група банкери притискат Фабио да изкупят земите във Вила Алба.

Лучия Греко, приятелка на покойния Иван, която е присъствала на гибелта му и е направила видеозапис, изпраща на Аурора анонимно писмо, с което насочва вниманието ѝ към семейство Астори.

Аурора убеждава останалите винопроизводители да не продават земята си на Фабио и да купят заедно старата винарна „Декана“.

По време на гроздобера Фабио ухажва Аурора и я целува.

Едоардо флиртува с красивата Фиама Астори – сестра на Фабио.

Теса открива, че очаква дете от Алесандро.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(допълва се)