Stratovarius на път към България: какво изисква един метъл?

Stratovarius пристигат в София с два луксозни тур буса! Водят две съпорт банди и голям екип!

С два тур буса, напълно оборудвани с всякакви удобства за дълъг път, пристигат у нас финландските метъл величия – Stratovarius. С тях пътуват и бандите Tracedawn и Winter’s Verge, които ще открият метъл празника в зала “Христо Ботев” на 24-ти януари.

Музикантите ще носят собствено, пълно оборудване и инструменти, а екипът, който пристига в София, ще наброява общо 30 души.

Организаторите от Лауд Консертс /Loud Concerts/, съобщават, че входовете на залата ще бъдат отворени след 18ч, а началото на събитието е в 20ч.

В момента билетите за концерта на Stratovarius са с цена 30 лв и могат да бъдат закупени: ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange center и в Билетен център в НДК. В деня на концерта ще се продават по 35лв.

В София Stratovarius потвърдиха, че ще се срещнат с десет свои фена, минути преди да стъпят на сцената. Те ще могат да се снимат с идолите си, да вземат автографи и най-вече: да изпълнят една своя мечта.

По време на престоя си у нас, финландските метъли са поръчали от организаторите големи количества вода – минерална и газирана. Пожелали са да опитат и българска бира, а храната им трябва да бъде богата на витамини, вкусна и качествена. След шоуто ще ги чакат няколко топли пици и сандвичи, преди да отпътуват към следващата концертна дестинация.

На 24-ти януари Stratovarius ще изнесат първият в историята, концерт в България. За шоуто в “Христо Ботев” музикантите се заканиха, че ще се раздадат “тотално и то с голямо удоволствие”.

Виж как Stratovarius забиха в Белгия:

 
По темата: