Stratovarius пристигат: а ти ще спечелиш ли билет или фен среща?

Stratovarius на път за София! Готвят се за среща с 10 БГ фена!

Финладските метъл идоли Stratovarius пристигат за първи път в София на 24-и януари в зала “Христо Ботев” по покана на Лауд Консертс/Loud Concerts.

Преди концерта в София музикантите ще се срещнат с десет от феновете си у нас. В навечерието на новата 2010 г. бандата обяви официално, че предстоят още три бурни месеца от настоящето им турне по представяне на “Polaris” (албумът излезе в края на май 2009г).

Първото им участие ще бъде на 7-ми този месец в Германия. Следват концерти в Белгия, Ирландия, Англия, Франция и България, където ще видим бандата в комплект с още две избрани от тях млади групи  – финландската Tracedawn и кипърската Winter’s Verge.

Билетите за събитието вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange center и в Билетен център в НДК. Цената им е 30 лв, а в деня на концерта ще се продават по 35лв.

Междувременно стана ясно, че Stratovarius вече мислят и за още един нов албум, работата по който ще започне по-късно тази година. Групата е доволна от отминалото фестивално лято, а в рамките на предстоящите три месеца от турнето им, ще стъпят и на места, на които никога до сега не са свирили.

На 24-ти януари в София финландските метъли ще се срещнат и с десет от най-запалените си фенове у нас, които ще спечелят уникалната възможност за жив контакт посредством игри, които предстоят.

Организаторите от Лауд Консертс съвместно с радио Z-Rock и сайта Katehizis.com ще предоставят и няколко безплатни пропуска за финландската виелица, която предстои в зала “Христо Ботев”.

Подгрей със Stratovarius – Eagleheart:

 
По темата: