Строят модерна спортна зала в Пловдив – обещано при Бареков

Областният управител на Пловдив: 2 млн. лева отпуска държавата на пловдивските клубове Локо и Ботев

„2 млн. лева отпуска държавата на пловдивските клубове Локо и Ботев“. Това съобщи в „Гореща точка“ на TV7, излъчвана директно от Пловдив, областният управител Иван Тотев. Парите се отпускат за ремонта на двата стадиона – „Локомотив“ и „Христо Ботев“.

През септември ще започне строежът и на Спортната зала в града, съобщи още Тотев. Средствата за нея са в размер на 12 млн. лева. Тя ще бъде собственост на държавата до построяването й, а после ще бъде дадена на общината за управление.

На 5 май  „Гореща точка“ се излъчи пряко от Града под тепетата. Кметът на града Славчо Атанасов бойкотира предаването и така столът му остана празен.

Областният управител на Пловдив Иван Тотев коментира, че Славчо Атанасов може да се кандидатира на предстоящите избори със същата програма, която е представил преди 4 години. Причината била, че нищо по нея не било направено и изпълнено.

„Пловдив случи на изключително слабо, некадърно и некомпетентно управление“, подчерта Димитър Керин, председател на Атака – Пловдив.

Николай Радев, председател на Общинския съвет от Коалиция за Пловдив коментира, че са готови да поемат отговорност за управлението на града, но само за ресорите, за които отговаря БСП.

Петър Попов, председател на СДС – Пловдив, коментира, че Тройната коалиция продължава да управлява и да е жива в Пловдив.

Беше обсъдена и горещата тема за съдбата на Пловдския панаир и Стария град, както и проблемите на пловдивчани.

Цялото предаване може да видите тук:

http://tv7.bg/bodilnik/news/319282.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/319292.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/319302.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/319352.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/319452.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/319472.html

 
По темата: ,