Summer Fashion Show – изплакни очи, полезно е! (горещи снимки)

Стотици гости аплодираха топ-моделите на Summer Fashion Show

Над 500 гости аплодираха топ-моделите, които представиха колекциите на десет световни марки на първото по рода си Summer fashion show, което бе организирано от комплекс Емералд в Равда и ВИП Комюникейшън.

Специално за събитието от щата Тексас долетя супер-моделът Анджела. Шоколадовата газела обра точките на руските гости, които и предрекоха блестяща кариера в Европа.

Анджела остана очарована от нашата страна, от кухнята и най-вече съчетанието между планина и море.

Красавицата най-много съжали, че хваща самолета на обратно и няма да успее пълноценно да се наслади на нощния живот и да опознае културата ни.

Още два интернационални модела минаха по котешката пътека – албано-туркинята Фелис и виетнамката Светлана Нгуен.

Компания на подиума им правеха Златка Димитрова, Мис България 2006 Галена Димова, Miss Sexy Summer 2010 Ваня Кирова, баскетболистката и носителка на титлата Miss Euromodel 2007 Елена Маркова, както и момичетата от клипа на Милко Калайджиев “Ако те видят Златките” Катерина Йорданова и Сабина Ненчева.

Гостите на гала-вечерята коментираха, че дори и в Русия не са виждали на едно място всичките модели да са с толкова изваяни тела. Разбира се най-много адмирации от “братушките” събра новата колекция Роберто Кавали. Бутик “Podium” представи още VDP, Iceberg, Who is who, Costume national. Представителите на Ел Ей мода, чиито дрехи могат да се открият и на едноименната интернет страница, зарадваха присъстващите с колекциите на Ед Харди, Кристиян Одиже, Пако Чикано и Кристал Рок. Гръцкият гигант Sugar Free пък показа плажни облекла, аксесоари и бански костюми.

Водеща на гала-вечерта беше Нина Никол, която изнесе програмата на български, руски и английски език. След самото дефиле, както и през целия следващ ден гостите на Емералд успяха да изкупят колекциите на световните марки с голям процент отстъпка.

Анджела:

Галена и Златка:

Галена Димова:

Катерина Йорданова:

Снимки: Инж. Пламен Колев – Хай Лайф във Фейсбук

 
По темата: