Супер Бианка и Сладък Гошо съобщават сватбени планове

Годеникът на Бианка: „Намерихме се!”

„Намерихме се!” – бяха първите думи на бъдещия жених на Супер Бианка в ексклузивното му интервю пред Иван и Андрей.

Първата целувка на младите влюбени била на 18 юни миналата година, спомнят си те. Няма и как да забравят паметния ден, заради счупения часовник на Георги, който спрял точно на тази дата, след като двамата се претъркулили от покрива на автомобила на Андрей, където танцували на музиката от „Коса”, право в храстите…и така се целунали за първи път.

„Вие бяхте най-активни в нашето ухажване!” – обърна се към Иван и Андрей дългогодишният им приятел Гошо. Двамата шоумени отдавна забелязали приликата между щурите си приятели и правили редица опити да ги запознаят, защото били убедени, че ще си паснат идеално. „Дърпах се 4 дни и накрая не устоях!” – коментира малката сладка репортерка от „Шоуто на Иван и Андрей”.

Бианка първа признала на своя принц, че го обича.

Типично по мъжки Гошо побърза да разкрие някои подробности от сексуалния им живот. „Тя е куклена актриса и ме попита дали имам играчки! Ето защо поздравявам Симо, който има сексшоп и ни даде голяма отстъпка!” – разсмя всички годеникът на русокосата ТВ звезда.

Бианка разкри, че преди около година една жена й гледала на кафе и й предсказала, че ще се омъжи март месец. Бианка въобще не повярвала и подминала това с усмивка, но фактите говорят сами за себе си. Точно на 26 март Георги й връчил годежния пръстен с розов камък. Любимият я изненадал като закачил пръстенчето на буталцето на флейтата на тяхна приятелка, която свирела в ресторанта, където били. Бианка се разплакала, но преди всичко от това, че й влязло люто в носа, отново се пошегува чаровницата.

Синеоката хубавица казала на родителите си още на следващия ден, но те май не й повярвали много. Ето защо се надява, след откровеното интервю в „Шоуто на Иван и Андрей” най-после да вземат новината за сватбата на сериозно.

„Аз не съм казала „ДА”, защото още не ме е искал от майка и татко!” – сподели любимката на малки и големи.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО УТРЕ…

В разговора си с Иван и Андрей, Бианка призова всички, които гледат, да помогнат на нейни много добри приятели. Става въпрос за децата с физически увреждания от защитеното жилище в Луковит, които имат нужда от специализиран бус за инвалиди. Необходимото превозно средство струва 63 000 лв. „Тези деца не са излизали никъде, не са виждали нищо! От осми клас ходя при тях, много са ми близки и наистина искаме да им помогнем!” – бе искреният апел на Бианка.

ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ПО БАНКОВ ПЪТ:

ОБЩИНА ЛУКОВИТ
ТБ ОББ АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG69UBBS80028427204010
КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100

Запис от шоуто: