Супер интересен „ботокс“ брой на “Club news” – не пропускай!

Club news” – Клуб Лукс – „20 години Ботокс”
Специален гост: Маги Желязкова
Излъчване: 30 януари от 9:30 часа по Нова телевизия

Тази седмица само в “Club news” ще видите – кои звезди имат ботокс?

Темата не е случайна! През 2010-та година празнуваме 20-годишнина на ботокса. Единствено в “Club news” ще разберете на кой му се е отразило добре и на кой не чак толкова? В какво се превърна стремежът към култа за вечна младост?

Специален гост ще бъде една от първите дами у нас, която си признава за намесата. Вижте какво е отношението към ботокса на най-атрактивната „Мисис България” – Маги Желязкова! Кои са останалите български звезди с „пипнати” лица?

Защо Дженифър Анистън отрича ботокса, а Никол Кидман не иска да си признае за него?

Какъв е резултатът от пластичните операции на великите Мики Рурк и Силвестър Сталоун?

Не препускайте “Club news” по Нова в събота от 9.30 часа – преди „Станция нова”!

„Арбитър” – медиен ексхибиционизъм

Тази събота в Арбитъра на Club news ще видите какво е медиен ексхибиционизъм? И по-интересното – кой боледува хронично от него?

В ролята на арбитър влиза ръководителят медиен отдел „24 часа” Паола Хюсеин. Пускайки си телевизора, не може да изгледаме на спокойствие дори един клип без голи каки или в краен случай зализани господа, които си разголват нежната душа. Списанията и вестниците не изостават и все повече „пожълтяват”.

Освен да радват окото на по-възрастните и да дават неподходящи идеи на младите, разголените звезди вдигат рейтинга си невъобразимо много. Така те получават покана за повече ангажименти и съответно по-тлъсти хонорари, а изданията се продават ли, продават…

Голотата не подминава нито един жанр от изкуството. Най-актуалните примери в момента са поп-фолк принцесите. Кои са те и как се справят?

Голата Аксиния вече не прави впечатление на никого. Всъщност, тя не беше ли певица?

Естествено не липсват и дами, съблекли се за благородни каузи.  Вижте кои са те и за какво се борят?

Гледайте “Club news”, за да разберете как медийният ексхибиционизъм се превърна навсякъде по света е безупречно работещо оръжие за слава!

Не препускайте Club news” по Нова” в събота от 9.30 часа – преди „Станция нова”!

 
По темата: ,