Супердоктор 14.02.2015 + видео – колко да пием на Трифон Зарезан

Всяка събота от 8:30 /първа част/ и от 9:30/втора част/ телевизия Bulgaria ON AIR излъчва най-новото здравно шоу в ефира СУПЕРДОКТОР. Водещи са Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев.

Темата на поредното предаване е свързана с честването на Трифон Зарезан и търси генезиса на опиянението, както от медицинска, така и от философска гледна точка.

В предаването ще видите:

– Кои са приемливите количества алкохол според гастроентеролога, как да се консумират алкохолни напитки така, че да се запази здравето на черния дроб в разговор с д-р Виктор Камбуров

– Кои са полезните качества на бирата, виното, ракията? Класация на алкохолните напитки по градус и калоричност, представена от д-р Мария Николова.

– Каква козметична процедура има най-добър ефект за изравняване на тена, премахване на хиперпигментациите и дълбока хидратация на кожата през зимния период, демонстрирана от медицинския козметик Вероника Калчева.

Специален гост на СУПЕРДОКТОР е писателят Калин Терзийски с мисли за радостта от живота, преодоляната алкохолна зависимост и вдъхновенията в творчеството му.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: