Супергерой Златка спасява Биг Брадър от извънземни

Златка Райкова се превръща в супергерой по време на Вторите Елиминации на Big Brother All Stars 2013

Плеймейтката спасява Съквартирантите от извънземни нашественици

В понеделник вечер от 20:00 часа, по време на вторите Елиминации на Big Brother All Stars 2013, зрителите ще видят Златка Райкова в ролята на истински супергерой. В своето индивидуално предизвикателство плеймейтката ще се превърне в „Супер Злати“, за да сложи край на всички проблеми в Къщата.

След като Златка неведнъж показа силен дух в шоуто, Big Brother ще й даде възможност да затвърди имиджа на „супер момичето“ на Big Brother All Stars 2013.

Като истински герой, Златка ще има таен сигнал, който ще индикира, че някой се нуждае от нейната помощ. Всеки път, когато чуе звъненето на телефона в Къщата, тя ще трябва моментално да изпълни задачата на Big Brother, втурвайки се напред със своя девиз: „Супер Злати ще спаси света ти!”.

Облечена със специален костюм, Златка ще трябва да опази Съквартирантите от извънземни, да се справи с вредители в Къщата и да извърши още много геройства. При успешна Мисия, тя ще получи изненада от любимия й Георги, както и възможност да спечели вечеря за останалите Съквартиранти.

Гости в лайв студиото ще бъдат продуцентът Маги Халваджия, певицата Кали и бившите ВИП Съквартиранти – Йоко и Пламен Медаров.

Как ще се справи Златка Райкова с ролята на супергерой и кой ще бъде следващият напуснал Съквартирант, ще разберете от 20:00 часа само по Нова ТВ. 

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: