Супермен и Батман – Обществени врагове по bTV Action + видео

Акценти от филмовата програма на bTV Action за период 09 – 15 февруари 2015 г.

 

Вторник, 10 февруари

22:00 часа

Престъпник

Оригинално заглавие: Felon  (САЩ, 2008 г.)

Жанр: Драма, криминален

Режисьор: Рик Роман Уайг

Актьори: Джони Леуис, Ан Арчър, Сам Шепърд, Вал Килмър, Стивън Дорф, Марисол Николс, Винсент Милар

Гледай онлайн

Уейд Портър (Стивън Дорф) е млад обещаващ професионалист с прекрасно семейство, който за миг губи всичко, когато без да иска убива крадец, който нахлува в дома му. Осъден за непредумишлено убийство, Уейд е изпратен за три години в затвор със строг режим, където обществените правила не важат.

Принуден да дели килия с известен масов убиец (Вал Килмър) и подложен на безмилостни побои, организирани от садистичния шеф на охраната (Харолд Перино), Уейн скоро разбира, че трябва да се бори за живота си и да стане най-издръжливият престъпник от всички, ако иска да оцелее. Това, което не те убива, те прави по-силен. В този затвор ще оцелее най-силният.

 

Сряда, 11 февруари

13:00 часа

Супермен и Батман – Обществени врагове

Оригинално заглавие: Superman/Batman: Public Enemies (САЩ, 2009 г.)

Жанр: Екшън, анимация

Режисьор: Сам Лиу

Актьори: Ерик Бауза, Ксандър Бъркели, Кланси Браун, Кори Бъртън, ЛеВар Бъртън, Рикардо Чавира, Кевин Конрой, Тим Дали, Грей ДеЛуис, Майкъл Дорн, Хектор Елизондо, Дженифър Хейл

Гледай видео анонс онлайн

Президентът на САЩ, Лекс Лутър, използва приближаващия към Земята метеор от Криптонит, за да победи Супермен и обявява 1 милиард долара награда за главата на мъжа от стомана и партньора му в „престъпленията“ Батман. Герои и злодеи се впускат в надпревара кой ще залови двамата бегълци, които трябва да се обединят и да предпазят Земята от идващия метеор и от амбицийте на Лекс, които не се простират само върху контрола над САЩ ами и върху цялата планета Земя.