„Сутеньорът“ Нико Тупарев дава тризначките на съд

Нико Тупарев не издържа на безумните изказвания на най-големите си открития – тризначките от Благоевград – Вяра, Надежда и Любов. Триото в последните седмици не спира да сипе клюки и клевети по бизнесмена, твърдейки, че той е искал да ги продава в Лондон и Монако като платени момичета.

На продуцента му писнало, откакто преди няколко месеца двете сестри го обвинили, че е правил опити да ги склонява към незаконни дейности, както и да правят компания на богати мъже срещу пари. Искът срещу тях е 20 000 лева.

Адвокатката му вече е завела иск в Благоевград срещу тризначките, тъй като заради клеветите им, на Нико се наложило да изживее куп негативни емоции и психически стрес.

Глупостите, изречени от сестрите по адрес на Тупарев, не свършват с обвиненията за склоняване към проституция. Вяра, Надежда и Любов твърдят, че Нико ги накарал да подпишат фалшиви договори за участието си във „ВИП Брадър“ през 2012 г. и когато потърсили парите си през 2014 г., им се случило нещо странно, пише „Всеки ден“.

Докато се разхождали по пешеходната зона в родния им Благоевград, към тях се приближил мъж и им посочил с пръст, че ще ги застреля. Те се уплашили и избягали, а пътьом срещнали полицай, който им казал да бягат, защото „може да стане убийство“.

Внушенията за убийството също са посочени в исковата молба като „фалшиви“ и „неверни“. Ако се докаже, че сестрите лъжат, те ще трябва да платят сумата от 20 000 лв плюс съдебните разноски.

„Крайно време е някой да им запуши устите. Трите говорят вкупом, без да мислят, орезилиха човека, който ги направи известни“, одумват простотията на сестрите в Благоевград.

Самият Нико Тупарев заяви, че няма да коментира случая, докато делото не приключи. В същото време призна, че ако спечели делото, ще дари сумата за благотворителност.

Инфо: Агенция ПИК

 
По темата: