Сватба на Емануела и Никола в Къртицата – снимки

Емануела каза „да в Къртицата

Иван, Андрей и Жени Калканджиева кумове на изнесения граждански ритуал в Базата

След като на два пъти пъти се размина с така желаната сватба, поп-фолк певицата Емануела чу заветното “Да” от любимия си Никола в Базата на КЪРТИЦАТА. Всъщност Емануела и съпругът й Никола са официално семейство още от 3 януари тази година, когато сключиха тайно граждански брак. Певицата реши да направи така желаното сватбено тържество не къде да е, а в студиото на най-мащабното телевизионно риалити КЪРТИЦАТА.

Екипът на шоуто сбъдна мечтата на Емануела да бъде истинска булка с пищна церемония и приказна бяла рокля. Точно в 14.00 часа на 14 април Емануела и Никола се венчаха пред очите на цяла България, като по този начин засвидетелстваха своята безгранична любов един към друг.  Певицата избра Иван и Андрей за свои кумове, Жени Калканджиева за кума, а ролята на шаферките бе отредена на всички жени в КЪРТИЦАТА.

Приготовленията за пищното сватбено тържество продължиха през целия ден в неделя. Още в девет часа сутринта всички Заселници в Базата бяха будни и с голям ентузиазъм започнаха да се стягат за голямото събитие, в което всеки имаше своята роля. Докато жените се отдаваха на разкрасителни ритуали и романтични спомени, за мъжете беше организиран ергенски обяд. В 13:30 всички Заселници бяха готови и чакаха с нетърпение появата на булката и младожеца. През това време в Базата с огромни букети пристигнаха колегите на Емануела от „Ара мюзик” – Джина Стоева, Ивена, Джордан, DJ Дамян и Ваня.

Точно в 14:00 часа Емануела се появи, преобразена като истинска принцеса във великолепна бяла рокля, обсипана с камъни „Сваровски”, дело на дизайнерката София Борисова. Една от най-големите звезди на родния шоубизнес прикова погледите на всички присъстващи, а съпругът й се отличи с бял костюм.

Какво се случи след това и кой хвана сватбения букет – ще разберете в понеделник вечер от 20:00 часа в КЪРТИЦАТА, само по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.

Галерия от сватбата на Емануела: