Сватба в автобус по TLC

Докато в България се вълнуваме за предстоящия бал на зрелостниците, TLC ни дава възможност да надникнем към организирането на абитуриентски балове отвъд океана. Дали момичетата са също толкова претенциозни и там? Прекаляват ли с грима, прическата и роклята? Предстои да видим в новото предаване на TLC „Кралиците на бала”. Успоредно с тази премиера, по женския канал стартира предаване „Лечебно хранене”, посветено на доброто хранене и неговите ползи за човешкото здраве.

Кралиците на бала / Премиера

Тази нова поредица ни показва как Великобритания е обзета от американската мания по абитуриентските балове, включваща модерни прически, шикозни рокли и дори пристигане на бала с хеликоптер.

Във всеки епизод две тийнейджърки ще получават помощ от Феята кръстница, представена от екипа за абитуриенти, включващ стилиста на звездите Гари Кокърил, водещата Бри Смит-Старт и фризьора на знаменитости Стивън Глендининг, които ще помогнат на момичетата да се превърнат в кралици на бала.

Сред преобразените момичета са Ким, която взема уроци по ходене на въже за повишаване на самочувствието, и Оливия, която взема уроци по бурлескови танци със същата цел.

Съученици и приятели на момичетата също дават съвети за стил, грим и прически, а ние с нетърпение очакваме да видим кой ще грабне титлата Крал и Кралица на бала. Това е моментът, в който тийнейджърите могат да блеснат и да преживеят реалната приказка за Пепеляшка.

От неделя (21 април), 21:55 ч. по TLC

Сватбено имение / Премиера

Искате перфектна сватба без излишни нерви? Във величествено провинциално имение първокласен екип от сватбени експерти предлага цялостно организиране на сватби, като двойките получават шанса да реализират своите най-смели сватбени фантазии. Булката и младоженецът трябва да направят само един компромис – да оставят цялото планиране в ръцете на организаторите до големия ден. Поредицата ни представя най-различни сватби – жена, обожаваща „Алиса в страната на чудесата“, си прави сватба в стила на книгата; ще видим брачна церемония в стила на Тюдорите и вълшебна сватба на движещ се автобус. Освен това експертите организират церемония за подновяване на брачните обети в тъмница, като същевременно се сблъскват с много взискателна булка.

От вторник (23 април), 22:50 ч. по TLC

Лечебно хранене / Премиера

Възможно ли е човек да се излекува не с лекарства, а чрез лечебно хранене? Разберете това в новата поредица, която разглежда научната страна на въпроса за храната, използвана като лекарство. След проведени експерименти и най-нови научни доказателства пациенти, страдащи от различни заболявания и симптоми, трябва да се подложат на специален хранителен режим, за да разберат дали здравословните им проблеми могат да бъдат облекчени или излекувани чрез храната, която консумират. Лекарите се срещат с 24-годишната Лорън, която страда от тежък случай на синдром на поликистозни яйчници. Дали нов хранителен режим ще помогне за балансирането на хормоните й? А Карън и шестгодишният й син Калъм търсят в храната лекарство за своя тежък псориазис. Дали този метод на лечение ще успее там, където конвенционалната медицина не успява? Вижте как пациентите спазват нови хранителни режими и разберете как това влияе на техния живот.

От четвъртък (25 април), 22:50 ч. по TLC

 
По темата: