Свекърви и тъщи от турските сериали в онлайн битка

Свекърви и тъщи спорят във „Фамилията решава”

В седмицата 4 – 10 ноември ще се разгори и оспорвана надпревара. Причината е кампанията „Фамилията решава”, която ще изправи една срещу друга най-добрите свекърви и тъщи. От понеделник до петък зрителите ще могат да гласуват за категорията „Най-добра тъща/свекърва”, където ще спорят едни от най-ярките образи – Зюмрют от „Сезони на любовта” (Хатидже Аслан), Шахнур от „Любов и наказание” (Томрис Инджер) и Икбал от „Готова на всичко” (Ъшъл Дайъоглу).

Интересно е обаче, че макар цял живот да са олицетворявани с тези образи, в реалния живот някои от тях нямат нищо общо с тази роля. Такъв е примерът с Томрис Инджер – по-известна като Шахнур от „Любов и наказание” и свекървата на Шехерезада, г-жа Надиде от „1001 нощ”, в реалния живот тя не само че никога не е била тъща или свекърва, но дори никога не се е омъжвала. Целият си живот 65-годишната Томрис е посветила на актьорската професия. Тя има десетки успешни роли в театъра, а киното й носи три престижни награди от филмови фестивали. Ролите й в телевизионни сериали не са много, но героините й стават нарицателни. Последната й роля е в турско-азербайджанския филм „Махмут и Мерием“, за чиято премиера миналия месец Томрис посети Баку.

От 04 до 08 ноември зрителите могат да подкрепят своята любима тъща/свекърва, като гласуват във Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily