Светла Иванова мечтае за фирма като „Пайнер“ в поп музиката

Певицата Светла Иванова става треньорка по йога на магарето Марк О’Селски

В студиото на вечерното шоу „На инат” по Нова ТВ певицата Светла Иванова показа на водещия Марк О’Селски упражнения по йога.

Светла се занимава с йога от дълги години, а анимационното магаре се оказа доста  схватливо и успя да издържи на първата тренировка, заучавайки основни положения.

„Йогата е най-добрата терапия против стреса в 21 век.” – заяви певицата и показа на Марк първото, с което се започва при тренировките, а именно с дишането през носа. Тя остана възхитена от уменията на  водещия: „Твоят нос е само за йога!” – каза Светла и накара триизмерното магаре да си събере очите в буквалния смисъл.

Иванова, която освен певица е и писателка, издаде пред Марк О’Селски заглавието на третата си книга, което до сега пазеше в тайна. Книгата ще се казва „Вихра и водка” и е почти завършена.

„Героинята ми Вихра вече  започна да действа сама, без да ме пита. Аз само й помагам с клавишите на клавиатурата.” – разказа авторката и допълни, че никога нямало да се откаже от музиката и писането, защото била разбрала, че това са нещата, които обича и прави с лекота.

С последния си хит – „Любов и кафе” Светла Иванова влезе за пети път в класацията „World chart express” на MTV и в момента е на 9-то място. Въпреки това певицата се оказа песимистично настроена към ситуацията в родната поп музика:

„За съжаление само в поп-фолка нещата се развиват както трябва, защото има една компания, която обединява изпълнителите и отговаря за тях. Именно това липсва на поп музикантите в България – ние все още сме като еднолични търговци и всеки от нас се опитва да се справи поединично. Няма авторитет, който да ни обедини.” – заяви Светла Иванова.

Водещият Марк О’Селски обаче не беше съгласен с това твърдение и даде за пример инициативата в подкрепа на българската музика в първите две седмици на май, когато предаването „На инат” успешно обедини любими български изпълнители в една кауза.

Марк категорично заяви, че нашите поп музиканти могат да бъдат обединени и той превръща кампанията в подкрепа на българската музика в своя лична, постоянна кауза.

Видео от предаването:

 
По темата: