Световна марка дамско бельо иска Азис – снимки!

Азис рекламира дамско бельо? Водят се преговори!

Една от най-известните марки за дамско бельо в света води преговори с Азис и продуцентите му да превърнат българската звезда в рекламно лице на компанията.

Марката бельо, която е любима на повечето световни знаменитости, този път е решила да заложи на по-нестандартно представяне.

За новата си колекция, която трябва да бъде показана март месец 2012, производителите искат да направят нетрадиционна и провокативна кампания. Ето защо са решили да направят компромис и да нарушат дългогодишната си традиция, която повелява бельото да бъде представя само от най-красивите модели в света, като поканят поп-фолк звездата на България – Азис да дефилира с изящното бельо.

Звездата на Diapason Records привлякъл вниманието на американската компания, тъй като в последните месеци се превърна в един от изпълнителите с най-гледани песни в интернет. Стартът на световната му слава започна след като стана главен герой в популярно руско ТВ шоу, а интересът към него от всички краища на земята нарасна неимоверно след като певицата Кейти Пери публикува в профила си в Twitter негов клип.

В момента от компанията водят преговори с изпълнителят на „Хоп” и продуцента му Ненчо Касъмов чрез конферентна видеовръзка, тъй като многобройните ангажименти на певеца и шефа на музикалната фирма не им позволяват пътуване до Америка.

Популярната в цял свят марка прави грандиозните шоу спектакли с участието на най-красивите жени в света. Без проблем до тях би могъл да застане и Азис, който свали повече от 35 килограма и благодарение на изключителната си упоритост и ежедневни тренировки, успя да извае тяло с перфектни мерки, на което би завидял дори и някой супермодел. Нищо чудно съвсем скоро да видим родната звезда редом до Хайди Клум, Тайра Банкс, Наоми Кембъл и други топмодели.

По-горе виждате няколко бекстейдж кадъра от пробната фотосесия на Азис.

 
По темата: , ,