Световни супершампиони по снукър пряко по ТВ7

Супермачът Рони ОСъливан–Джак Лисовски в ефира на TV7

Преди коледните празници TV7 ще поднесе поредната изненада на своите зрители.  На 18 декември, неделя, ще бъде излъчен мачът между световните звезди на снукъра Рони О’Съливан и Джак Лисовски. Съливан пристига в София на 13-ти декември и ще играе демонстративно срещу младата английска звезда Лисовски.

TV7 ще предаде мача с 6 камери. Няколко дни по-рано зрителите ще научат всички горещи новини около снукър звездата в специални репортажи.

Рони е английски професионален състезател по снукър. Неговият бърз начин на игра му печели прякора „Ракетата“. Има уникалната способност да играе еднакво добре както с лява, така и с дясна ръка. Смятан е от много свои колеги и почитатели на снукъра за един от най-талантливите играчи в историята на този спорт.

О’Съливан започва кариерата си в ранна възраст. Постига своя пръв сенчъри брейк (117 т.) на 10 години, реализира максимален брейк от 147 точки на 15 години и заради необикновения си талант със специално разрешение на професионалната лига придобива статут на професионален състезател на 16 години. Така Рони О’Съливан става най-младият професионален снукър играч в историята.

Рони идва за първи път в България, като посещението му предизвика огрочен интерес. Билетите за салона в кино „Арена Запад“, където ще се играе мачът, бяха разпродадени за няколко дни. 

 
По темата: