Свежи филми по bTV Comedy (+ видео анонси, 11 – 17 януари)

bTV Comedy – акценти от филмова програма за седмицата 11 януари – 17 януари 2010 г.

ЩУР КЪСМЕТ
Оригинално заглавие: Outrageous Fortune
Дата на излъчване:11-ти януари, понеделник, 21:00 часа
Комедия, САЩ, 1987 г.
Режисьор: Артър Хилър
Участват: Питър Койот, Бет Мидлър, Робърт Проски, Шели Лонг и др.

Лорън (Шели Лонг) е самата изтънченост и деликатност – префинена крехка девойка. Санди (Бет Мидлър) е хлевоуста закръглена непукстка. Те са двата полюса на женствеността, но не се привличат. Нещо повече – те се мразят неудържимо, защото са съпернички в любовта. Свързват ги еднакво бурните им чувства към обаятелния даскал Майкъл Сандърс (Питър Койоти). Той обаче е от онези любовчии, които изчезват в или малко след сюблимния момент и никой никога не ги вижда повече. Двете пренебрегнати и оскърбени жени ще обединят усилията си, за да намерят нечествия льохман и да му отмъстят.

ВОЕННА АКАДЕМИЯ
Оригинално заглавие: Kein Bund Furs Leben
Дата на излъчване: 13-ти януари, сряда, 21:00 часа
Повторение: 14-ти януари, четвъртък, 10:00 часа
Комедия, Германия, 2007
Режисьор: Гранц Хенман
Участват: Франц Динда, Флориан Лукас, Аксел Щайн и др.

Басти току що е завършил гимназия и му се купонясва та две не вижда. За да не влезе в армията той си е подготвил богат арсенал от най-шантавите извинения за пред донаборната комисия. След подменени проби военните лекари „установяват”, че Басти всъщност е бременен и след като това очевидно е невъзможно той ще не ще влиза в казармата.

След клетвата Басти и няколко негови нови приятелчета се забаляват с предизвикване на хаос навсякъде, където се появявят.

Настроението им коренно се променя, когато те научават, че ще участват в обучение с професионални американски войници. От този момент нататък всичко се превръща в борба за чест…

КОЙТО НАМИРА ПРИЯТЕЛ НАМИРА СЪКРОВИЩЕ
Оригинално заглавие: Who finds a friend finds a treasure
Дата на излъчване: 16-ти януари, събота, 21:00 часа
Повторение: 18-ти януари, понеделник, 3:30 часа
Екшън, Комедия, Приключенски, Италия, САЩ, 1981 г.
Режисьор: Серджио Корбучи
Участват: Бъд Спенсър, Терънс Хил и др.

На Алън случайно му попада военна карта на съкровище, заровено от японците през Втората световна война на малък остров в Тихия океан. Алън се укрива в лодката на Чарли. С машинации и хитрост авантюристът успява да отклони компаса в посока към острова на съкровището без капитанът да разбере за новия курс.

Когато акустират на заветното крайбрежие, двамата приятели разбират, че задачата да открият съкровището никак няма да е лесна. Те са очаквали да попаднат в гори тилилейски и без проблем да изкопаят заровеното. Островът обаче е пълен с туземци. А за капак един не съвсем нормален японски войник се изживява като пазач на съкровището.

ЛОШ КЪСМЕТ
Оригинално заглавие: Hard Luck
Дата на излъчване: 17-ти януари, неделя, 10:00 часа
Криминале, САЩ, 2006 г.
Режисьор: Марио Ван Пибъл
Участват: Уесли Снайпс, Кевин Чапмън, Сибил Шепърд и др.

Лъки (Уесли Снайпс) е освободен от затвора и е твърдо решил да води достоен начин на живот въпреки тежкото си минало на престъпник. На връщане от пандиза обаче попада в окото на урагана Катрина и това преобръща живота му, а добрите намерения изчезват с утихването на бурята…Против убеждението си, той се съгласява да празнува рождения ден на ганстер, и се оказва въвлечен в безумна игра на котка и мишка с група подли ченгета. За нула време Лъки се набутва в страшна каша от милиони долари, еротични танцьорки, подкупни полиции, ганстерите и серийни убийци…Пътят към ада наистина е осеян с добри намерения.

 
По темата: ,