Свежи младоци пускат преди DJ Tarkan и V-SAG на Слънчев бряг!

Млади български диджеи подгряват DJ Tarkan и V-SAG на Cacao

Партито ще отбележи края на лято 2010

Robin Virag (Робин Вираг) и Van Day (Ван Дай) са имената на две млади, изгряващи звезди на българската музикална сцена. На 28 август (събота), те ще подгряват култовия сет на DJ Tarkan и V-SAG, който ще отбележи края на лято 2010 в клуб Cacao Beach. Лейбълът Sunsin подава ръка на младите диджеи, като им предоставят 3 часа в специално Warm Up Party, чиито старт е от 21:00 часа. Гости на събитието ще бъдат още емблематичните клубни икони на нощна София – Биляна Йотовска, Невена Воденичарска и Даниела Арнаут.

Ритмична, динамична и мелодична са трите най-точни думи, които описват музиката на Robin Virag. И макар, че се занимава с електронна музика само от две години, той вече е резидент в клуб „The Living Room“, Гилфорд (Англия). От 5 месеца Robin Virag е член на организацията DMS (Dance Music Society), която организира гигове в клубовете “Pacha London”, “Egg” и “Backline”. Стиловете музика, които преобладават в сетовете на Robin са тек хаус, прогресив и техно.

Van Day идва от името Иван Деянов, който се утвърждава като един от най-младите продуценти в България. Парчето му „Body Sensation“ с португалския топ артист – Juce влиза в зимния Топ 20, на beatport.com за 2009 г. Той ремиксира и емблематичното парче, което покори Евровизия – „Вода“ и с него става част от сетовете на Daniel Portman, Dinka, Jerome Ism-ae, Dj Versus и др. През септември 2010 г. предстои издаването на неговия първи мини албум, а на гостите на Cacao Van Day ще представи официално своята версия на едно от най-ремиксираните български хаус парчета – “Drugness” на MAV feat. Даниела Арнаут.

###

Ремиксът “Drugness” на MAV feat. Даниела Арнаут, направен от Van Day, може да бъде чут в MySpace профила му: http://www.myspace.com/ivandeyanovdj