Свежо снежно приключение на Белмекен – веми си усмивката и ела!

Хей ръчички, хей ги две! Вземи си лопатката и идвай!

Хей, хей, остави малко фотошопа и виж това… Първият в България SnowArt Freestyle (това е сложното име за „правене на фигурки от сняг“) ще бъде на 19-и и 20-и март заедно с Dragon Road Gap (състезание по ски и сноуборд) на Белмекен!

Мястото е толкова приказно, че музата ще те сполети като голям проект в петък вечер! На всичкото отгоре има мега-мега-парти с Groovy Sessions, най-грандиозното правено някога на такава височина (с истински звук, в огромна зала).

Правилата са прости – вземи си идеите и те чакаме на 19-ти (картата е постната някъде наоколо). Ела колкото се може по-рано, за да можеш да си подготвиш снега (плюс това вечерта пак има парти).

Можеш да си вземеш и приятели и да правите отбор. Ще получиш хубава лопата и голям леген. Ако имаш собствени шейпърски уреди – вземи ги. Имаш право да използваш боя или други предмети, които да са част от „проекта“, но снегът трябва да остане преобладаващата част.

Журито ще бъде от „про“-та, а наградният фонд е приятен, така че трудът си заслужава! Докато почиваш, можеш да гледаш как най-добрите родни скиори и сноубордисти се мятат на скок през пътя и да пийнеш едно на ледения „on the spot“ бар. Преди да дойдеш се регистрирай онлайн на www.planet-x.org

Докато се обаждаш на приятелите си се отбележи и в официалния Facebook Event на Dragon Road Gap тук: http://www.facebook.com/event.php?eid=371971430489

Ето програмата:

ПЕТЪК 19 МАРТ:
Пристигане и настаняване

12.00 начало на Snow Art Freestyle

14.00 – 16.00 Road Gap Test – ТРЕНИРОВКА ЗА ВСИЧКИ СКИОРИ И СНОУБОРДИСТИ

20.00 – Snow Art – Warm-Up Party (Факли, топли дрехи и напитки…)

СЪБОТА 20 МАРТ
Dragon Road Gap

10.00 – Квалификации

12.00 –Финал

14.00 – Супер-Финал

19.00 – Награждаване Road Gap & Snow Art

21.00 – GROOVY SEESSIONS presents: HOT GROOVES FOR WINTER NIGHTS

НЕДЕЛЯ 21 МАРТ
Резервен или Възстановителен Ден (партито ще е много тежко!)

Спането и храната са осигурени от спортната база и чичо Мишо. Обади се на тези телефони за да си резервираш стая:

035924020 (Хотел)
0885101993 (Бунгала) (Чичо Мишо)

В хотела има ресторант, а при чичо Мишо хапването е с купони в столовата. При чичо Мишо е партито в петък, а голямото парти в събота е в хотела.

А, да… сауната и басейнът работят!