Swing Night – София, Търново и Пловдив посрещат по-веселото парти!

Stroeja & The Smugglers Collective представят: Swing Night

Суинг и рокендрол треската на The Smugglers Collective ще посети три града в рамките на две седмици
Едно от най-успешните тематични партита на клуб Строежа ще се пренесе в още няколко града за радост на всички фенове на суинг музиката. Първоначално замислено като серия от подгряващи събития преди отменилия се концерт на Cherry Poppin’ Daddies, мини турнето на Swing Night ще се проведе на 29 януари в клуб „Петното” (Пловдив), на 1 февруари в „Строежа” в София и на 5 февруари в клуб „Spider” (Велико Търново).

DJ-ите от The Smugglers Collective са подготвили екслозивни сетове, съчетаващи най-доброто от Swing, Rock’n’Roll, Rockabilly и Rhythm&Blues музиката от 40-те години до       днес!

По време на Swing Night ще звучат хитове, както на позабравени изпълнители като Elvis Presley, Johnny Cash, Wanda Jackson, Fats Domino, Ray Charles, Jackie Wilson, Buddy Holly, Duke Ellington, Louis Prima, Stray Cats, така и на новите попълнения като суинг титаните Cherry Poppin’ Daddies, Brian Setzer Orchestra, Royal Crown Revue, Big Bad Voodoo Daddy, Ray Collins Hot Club и много други. Посетителите ще се потопят в една уникална ретро атмосфера, изпълнена с много танци и страхотна музика.

Следващите две седмици ще бъдат обзети от суинг и рокендрол ритми, затова ако ви се танцува и искате да чуете нещо по-различно от обичайното, заповядайте на Swing Night!
SWING NIGHT

29 януари – петък – Пловдив – клуб „Петното” (ул. Йоаким Груев 34)

1 февруари – понеделник – София  – клуб „Строежа” (Студентски Град, бл.23Б)

5 Февруари – петък – Велико Търново – клуб „Spider (ул. Христо Ботев 15)

Старт: 21ч.

 
По темата: