„Така го правят жените“ купонясва с фолкаджии (+снимки)

Изпълнителите на „Ара мюзик” в центъра на купона на телевизионен рожден ден

В центъра на купона, около рояла в пиано-бар “Силикон”, звездите на “Ара мюзик” показаха, че винаги, когато се забавляват, спретват страхотно шоу. Те бяха гости на рождения ден на предаването “Така го правят жените” по ББТ.

Освен с букети, Джина Стоева, Ивена, Ангел, Пепа, Крум, Румина, Виктория и Джордан поздравиха водещите Лора и Симона и с по едно свое изпълнение. Тъй като бяха най-близо до сцената, певците не пропускаха да разведряват обстановката и с шегите си, които предизвикваха смях и бурни аплодисменти от страна на другите гости. Доброто им настроение привлече много от уважилите тържеството и с всяка изминала минута веселата компания се разрастваше все повече и повече.

Румина и Виктория:

Една от кулминациите на партито дойде от Крум и Симона Пейчева. Съвсем не по сценарий те решиха да покажат акробатичен номер, който не бяха упражнявали от времето, когато бяха двойка в риалити формата “Vip Dance”, но се справиха отлично. Атрактивният певец поднесе и друга изненада на домакини и гости, като изпълни хита на Bon Jovi – “It’s my life”.

Джордан и Ивена:

С много музика, танци и закачки екипът на предаването и неговите звездни приятели отпразнуваха първата му година в телевизионния ефир и си пожелаха да бъдат заедно още дълго време както пред, така и зад камерите!

Крум и Симона:

 
По темата: ,