„Така го правят жените“ по ББТ празнува рожден ден

“ Така го правят жените“ с водещи Лора Георгиева и Симона Пейчева стана на 1 година

Рейтинговото женско следобедно ток-шоу „Така го правят жените“ навършва една година с водещи Лора Георгиева и Симона Пейчева.

На 17 май 2010 г в ефира на BBT TV беше първата съвместна поява на красивите дами като водещи.

Куп знаменитости, специалисти и изпълнители минаха през студиото на „Така го правят жените“ за тази 1 година. Много звезди избраха хитовото предаване на BBT, за да споделят своите откровени тайни, да разкажат искрено за любовите и интересните си преживявания,  да представят премиерно нови песни и проекти.

Сред запомнящите си срещи е тази с  г-жа Йорданка Фандъкова, но не като кмет, а като жена и баба. Тя се появи в студиото с малкия си внук (?!?) и откровено разказа каква е извън прожекторите, какво обича да прави със семейството си и как си почива.

Поп-фолк звездите Азис и Тони Стораро в комплект, дадоха пък най-веселото, забавно и непринудено интервю именно за „Така го правят жените“, както го определиха продуцентите им.

Легендата на сръбската музика Неда Украден пък избра BBT и „Така го правят жените“, за да промотира най-новата си песен и даде единственото си телевизионно интервю в българския ефир.

Ники Кънчев, Кремена Халваджиян, Латинка Петрова, волейболната звезда Евгени Иванов, Нешка Робева, Мария Петрова и др. са само част от нашите гости през изманалата една година ефир.

На специално парти и на чаша вино,  на 17 май в пиано-бар „Силикон“, екипът на „Така го правят жените“ събира приятели, журналисти и всички, които са били гости и ще бъдат такива в следващите предавания.

По повод годинката телевизионен ефир има и изненади за зрителите на предаването. В празничната седмица ще бъдат излъчени специални филми за двете водещи със заглавие „Един ден на…“.

В четвъртък, 19 май, ще разберете как минава денят на Симона Пейчева. Каква е като майка, как се забавлява със сина си Алекс и любимия си мъж Горан, кои са женските й изкушения и това не е всичко.

За петък, 20 май, е предвиден епизодът, посветен на водещата Лора Георгиева. Ще влезем в къщата й, за да ни разкаже как живее, какво дете е била, за пътешествията, за любовта и кариерата на телевизионен водещ.

Гледайте BBT и „Така го правят жените“, защото си заслужава! Всеки делничен ден от 14 до 15.45 ч.

Запис от предаването ще откриете тук.