„Такъв е животът – Първа брачна нощ“ – сватбари идват от Англия!

Сватбари от Англия прииждат в село Паламарца във втория епизод на „Такъв е животът – Първа брачна нощ”

Мария Димитрова от Елхово е първата победителка в конкурса „Моята първа брачна нощ”

Във втория епизод на „Такъв е животът – Първа брачна нощ”, тази събота, от 16:00 ч. новото семейство Петя и Васил разкриват горещите си тайни от нощта след венчавката.

В село Паламарца продължават да прииждат сватбари от Англия. Младоженецът Марк ужасява с махмурлука си бременната Кара още в първите мигове от брачния им живот. А бабите в селото следят за стриктното спазване на местните сватбени ритуали, с което допълнително хвърлят масло в огъня.

Руснакът Паша и приказната Ели правят пищна сватба в най-скъпия столичен хотел. Какво ли ще се случи в президентския апартамент по стар руски обичай зрителите ще видят тази събота в предаването.

Междувременно конкурсът „Моята първа брачна нощ”, обявен от bTV и предаването „Денят е прекрасен”, вече има своята първа победителка. Мария Димитрова от Елхово бе отличена заради стихотворение с акростих, споделящо интимните моменти около сватбата й.

„Преживяхме първата си брачна нощ на плажа, на самия пясък, където той ми беше предложил да се оженим. Там посрещнахме изгрева прегърнати” – сподели Мария днес в студиото на „Денят е прекрасен”. Наградата й е романтичен уикенд за двама, а междувременно конкурсът „Моята първа брачна нощ” продължава в търсене на интересни истории от този емблематичен момент в живота на всяка брачна двойка.

Виж видео за предаването: