Таня и Пол се събират в „Седем часа разлика“ – видео

Семейството на Таня и Пол се събира за първи път – в следващия епизод на „Седем часа разлика“, на 22 април по bTV

След като Мая не се появи на вечерята с родителите си, Таня и Пол започват да я търсят из цял Ню Йорк и се свързват с всеки, който би могъл да знае къде е дъщеря им. Тя обаче се е обърнала за помощ и разбиране към най-неочаквания човек – Распутин, който се свързва с майка й. След дългата раздяла най-после семейството се събира заедно. Но дали Мая ще може да преглътне лъжите на майка си? Как ще реагира момичето след като чуе истината и ще прости ли на майка си, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика“.

Междувременно, в София, без да знае за плана на баща му, Роки се среща с Гончев и Слав, твърдо убеден, че от тях ще научи истината за случилото се в нощта на убийтвото на Миро. Хората на Милото дебнат на мястото на срещата и бързо подплашват Орлин и близнака на убития фитнес инструктор. Роки е бесен, че не е имал време да разбере нищо от тях и настоява баща му да му каже каквото знае.

На мястото на срещата обаче Гончев не е достатъчно бърз и бива заловен. За пореден път той получава помощ от неочакван съдружник от противниковия лагер. Кой ще му помогне да избяга от хората на Милото и само до там ли се простира помощта на изненадващия съмишленик, ще стане ясно тази неделя, 22 април, от 20:00 часа по bTV.

Въпреки че в Ню Йорк я очакват с нетърпение, Аги решава да не си тръгне от София, докато не разбере истината кой е измъчвал Васко. С помощта на Светлана, тя се доближава все повече до името на човека, но и подозренията на журналистката се засилват. Арменката се обажда на отдавна изгубената си любов, за да го помоли за съдействие, но в замяна на това получава изненадващо признание. Междувременно, Светлана е събрала парчетата от пъзела и започва да разбира какво се е случило с Аги и Васко.

Гледай видео запис от сезон 2, епизод 14 онлайн

Гледай видео запис от сезон 2, епизод 15 онлайн