Таня Илиева – най-успешният модел с поредни феноменални успехи

Моделът на “Визаж” Таня Илиева с фурор във Франция

Супермоделът на “ВизажТаня Илиева, успяла да изгради шеметна кариера на световните подиуми, доказа за пореден път висок клас и професионализъм по време на Сьедмицата на висшата мода в Париж (24 – 28 януари 2010), където взе участие в уникалните реюта на дизайнерите Алексис Мабил, Жорж Хобейка и Дани Атраче.

Специални гости на ексклузивното ревю на дизайнера Алексис Мабил, сочено като едно от най-запомнящите се от Седмицата на висшата мода, са били главния редактор на модната библия „Вог“ Ана Уинтър, модният директор на френското издание на “Вог” Емануел Алт, Дита фон Тийз и др.

По същото време в Париж бе окрита и  изложбата Swarovski little black dress book с фотоси, които Таня е заснела с фотографа Хектор Кастро, един от създателите на списание DAZED & confused. Измежду многобройните си ангажименти тези дни във Франция моделът успява да заснеме и фотосесия за Вon magazine.

Таня започва своята професионална кариера на световния подиум едва на 15 години, като досега е дефилирала за Ив Сен Лоран, Кензо, Луи Вюитон, Живанши, Аликзандър Маккуин, Джон Галиано, Кристиан Лакроа и много др. Кариерата й на модел се развива предимно в чужбина, където работи с някои от най-прочутите имена в световната модна индустрия.

Почти няма световно списание, чийто фотосесии да не е заснела. Откритието на модна агенция “Визаж” е безспорно най-успешният български модел на световната модна сцена.

Виж още снимки на Таня Илиева: