Таня Стоева и Нина Роси стават гъсти – „Седем часа разлика“

Илия Раев влиза в ролята на Лука Карлов –тази неделя в „Седем часа разлика” по bTV

Последната сцена на големия български актьор Ачо Георгиев в сериала „Седем часа разлика” ще бъде излъчена в епизодите на поредицата тази неделя, 29 април, от 20:00 часа по bTV. Признанието на Светлана Стефанакова, че знае истината за това кой е измъчвал Васко, ще предизвика у баща й Лука Карлов разтърсваща реакция. Какви емоции ще предизвика скандалът  между баща и дъщеря, зрителите ще видят в епизодите тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Една среща отвъд Океана ще промени много настроенията и ще предизвика напрежение между героите. Таня се запознава най-после с Нина Роси и двете стигат до извода, че са от една кръвна група. След като най-важните жени в живота на Боян се съюзяват срещу него, той започва да се дразни. Как ще реагира българинът, ще стане ясно в „Седем часа разлика” тази неделя.

Междувременно, Мая взима решение. След първоначалната й реакция, когато отказа да вижда и двамата си родители, момичето размисли, но какво реши и ще бъдат ли всички удовлетворени от това?

Междувременно в София тежко пострадалият Иванов вече е на крака и решава да посети Милото в съседната стая. Прокурорът започва да разследва каква е ролята на Таня Стоева в събитията до момента.

Гледай видео анонс за епизода онлайн

Гледай видео запис от епизод 16 онлайн

Гледай видео запис от епизод 17 онлайн