Тарифата на тризначките Вяра, Надежда и Любов

Тризначките спасяват „Плейбой“ от фалит

Вдигат му тиража, но искат 3 милиона за гола фотосесия

Тризначките Вяра, Надежда и Любов са готови за гола фотосесия, но само срещу милион лева за всяка една. А с жеста си ще постигнат поне две цели – ще забогатеят и ще спасят от фалит българското издание на „Плейбой“. Финансовите си параметри русите благоевградчанки разкриха в студиото на Нова телевизия. Очаквано те споделиха, че всяка една би влязла в нов риалити формат, но само срещу 200 хил. лева хонорар на калпак.

„Живеем добре, нормално. Хонорарите, които сме взели, не са тлъсти. Ако бяхме в друга държава, щяхме да бъдем баровки, но в България – не можем, парите не са много“, нескромно признаха блондинките.

„Ние сме машина за пари, спасяваме телевизиите от фалит, ако не сме ние, вестниците също ще фалират“, изгълчаха в типчния си стил трите гърли. И хвърлиха бомбата: „Компромис да се снимаме голи ще направим само ако сумата е добра. Можем да спасим „Плейбой“ от фалит, ако ни снимат. Но цената е по милион лева за всяка“, обявиха цената си на три гласа сестрите.

„Нямаме никакъв силикон, всичко по нас е естествено и не мислим да си правим операции, съжаляваме, пластичните хирурзи“, подчертаха достойнствата си тризначките. С парите от наградата на „Биг брадър“ са построили къща в Сандански и са платили дадените от Тодор Живков на майка им два апартамента като многодетна.

„Общината в Благоевград си търси парите за наем от тези два апартамента, но няма договор, на основание на който да се искат от нас тези 32 хиляди лева, затова спечелихме делото на първа инстанция“, обяви компетентно Надежда.

„Сега се издържаме като имената ни работят за нас, свързваме едни хора с други, печелим от това. Продадохме и апартаментите от кооперацията в Сандански, макар че през 2008 година ни удари кризата. Но не сме квачки, както твърдят някои, не сме и скандалджийки“, оправдаха се русите интелектуалки.

„Помагаме на хората чрез нашите имена. Но не го правим публично. Освен че ни смятат за квачки, някои хора ни обичат. Обидени сме на нашия град, защото там ни определят за скандалджийки. А като отидем на дискотека, се пазим от летящи бутилки“, казват сестрите.

„Да живее Бойко Борисов“, завършиха блондинките.

Вяра, Надежда и Любов: Спасяваме телевизиите от фалит

По инфо на VsekiDen.com

 
По темата: