Търси се апартамент в София за ново риалити – кандидатствай!

Пусни ги да живеят вкъщи – ще ти платят и ще те снимат!

Нова телевизия търси дом в София за героите в ново реалити

Нова телевизия ще прави ново реалити, но този път то ще влезе в домовете на обикновени хора.

Всеки, който желае, може да кандидатства. За целта продуцентска компания търси да наеме краткосрочно обзаведени апартаменти с цел заснемане на телевизионно предаване за Нова телевизия. Подобно съобщение може да се види залепено на входовете на множество кооперации в София. Ако искате вашето жилище да стане част от декора на интересния проект, трябва да изпратите снимки от дома си, обясниха организаторите пред Дартс нюз. Те ще се приемат на имейл адрес location@ntv.bg.

Всеки един от персонажите от телевизионното реалити ще прекара в одобрения дом няколко часа. Снимките ще се провеждат в рамките на 2-3 дни, а собствениците на апартаментите ще получат хонорар.

Фотоси от домовете си може да изпращате най-късно до Коледа, но организаторите съветват, ако искате да бъдете по-конкурентни, да ги изпратите възможно най-бързо.

„Не е нужно да подреждате, почиствате или пренареждате мебелите. Идеята е жилището да е в максимално естествен вид, така че да се избере обстановка, пасваща на съответния герой от реалитито“, обясниха още от Нова телевизия. По време на снимките няма да се наложи собствениците на одобрените жилища да ги напускат. Повече информация всеки може да получи на тел. 0894 488 086.

Инфо: Нина Александрова / агенция Дартс нюз

 
По темата: