„Търси се“ Иван Лечев от ФСБ, съпругата, сина, брата и тъщата!

Иван Лечев приготвя бебешко мляко в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV

Китаристът на легендарната група ФСБ Иван Лечев ще бъде специален гост в новото издание на шоуто „Търси се” тази неделя, 16 април, от 11:00 часа по bTV. Най-близките му хора ще разкрият какъв е истинският образ на големия музикант извън професионалния му свят.

Дългогодишните му колеги от ФСБ ще бъдат първата изненада за Лечев. „Иван е светъл, топъл човек. С него е много лесно да си приятел и колега. Въпреки че сме много близки, никога не сме го чули да се оплаква. Бащинството го промени до неузнаваемост. В студиото ни има специална стая за малкия му син, с който той не се разделя“, разказват музикантите. Дали китаристът се справя и в ролята на фронтмен на групата ще разберете от предизвикателството да изпее една от песните на ФСБ.

Много романтика ще внесе срещата с половинката на Иван, актрисата и певица Жени Александрова. „Той е любовта на живота ми. Това да се прибера вкъщи, да знам, че ще ме прегърне, ще ми каже колко ме обича, е най-великото и вълнуващо чувство,“ споделя откровено тя.

В изненадите ще се включи и усмихнатият Константин – синът на Иван, който е същинско негово малко копие. За да докаже на приятелите си, че е специалист в отглеждането на бебета, музикантът ще приготви в студиото на „Търси се” любимото мляко на малчугана.

Тъщата  Екатерина ще разкрие с какво двамата често се забавляват: „Ние живеем под един покрив и той е най-лъчезарния и добър зет, който бих могла да имам. Понеже и двамата имаме характерно „р“ често се шегуваме рецитирайки стихове с много р-та“. Семейният портрет ще бъде допълнен от телефонен разговор с майката на Иван, която ще му благодари за грижите като син и ще го върне в най-ранните му спомени.

В отговор на провокацията от брат си Тодор пък, Иван ще демонстрира, че може да свири и на барабани. „Заради музиката той почти нямаше детство. И сега е страхотен работохолик,“ споделя Тодор.

За зрителите легендарният китарист ще покаже и изпълнение на цигулка, което е другата му голяма музикална страст.

Какъв е Иван Лечев извън сцената и ФСБ и каква е ролята в му в живота на неговите близки и приятели само в „Търси се”, тази неделя, 11:00 часа, по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,