Търси се Владо Пенев и жените в живота му

Актьорът Владимир Пенев гостува на „Търси се“

Актьорът Владимир Пенев ще е специален гост в новото издание на „Търси се” тази неделя, 3 ноември, от 11 ч. Личният му свят е толкова пъстър и емоционален, колкото са и невероятните роли в киното и театъра, които е изиграл.

Първата изненада за него ще бъде една от най-близките му приятелки – Мартина Вачкова. Двамата са били гаджета, докато са следвали в театралната академия и досега са запазили огромна обич помежду си. „Благословена съм с такъв приятел. Имали сме своите спорове, караници, но сме успели да си простим и любовта помежду ни винаги я има”, споделя Марта.

За първи път зрителите ще се срещнат с бившата съпруга на актьора – Мария, която застава единствено пред камерата на „Търси се”. Двамата имат 10-годишен брак, но се развеждат когато дъщеря им е на 6 години. „Ние сме много различни, в нищо не си пасваме. Влюбихме се почти от пръв поглед. Владо днес е мой истински приятел”, разказва Мария. Защо са се разделили актьорът ще каже своята гледна точка пред Меги и Нели.

Най-емоционалната изненада, която са му подготвили водещите е среща с дъщеря му Яна, която от две години живее в Испания. „Харесва ми волята и неговата целеустременост. Не споделям много с баща си, но се гордея и съм щастлива, че точно той е до мен”, казва Яна.

Оказва се, че в животът на актьора има още едно момиче, за което той се грижи като баща. Това е неговата племенничка Лили. Най-трудният момент за Владо е именно, когато сестра му си отива от този свят и оставя дъщеря си. Актьорът се грижи за нея като собствено дете. Какви чувства изпитва към него – самата Лили ще сподели в предаването.

Наред със сериозните и емоционални моменти зрителите ще се насладят и на уникалния актьорски талант на Владо Пенев провокиран от предизвикателствата на най-близките му хора.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,