Търсят се блондинки за кастинг! Чака ги звездна кариера в БГТВ и ББТ

Русокоси кандидатки за водещи искат „на 4 очи” със Слави, Бареков и Бойко Борисов

Бурният и оспорван финал е в клуб LA на 2 март от 19 ч.

Слави Трифонов и Николай Бареков се оказаха безмилостна конкуренция на премиера Бойко Борисов като най-желани събеседници от русокосите диви, които са кандидатки за кастинга „Най-устата блондинка”. Той се организира от генералния ПР-мениджър на ВИП Комюникейшън и водеща на БГТВ-шоуто „Часът на блондинкитеПатриция Кирилова.

Финалът е на 2 март от 19 часа в столичния клуб LA на площад Гарибалди. А до 1 март се приемат кандидатури по имейл: blondshow.tv@gmail.com.

Напористите блондинки, начело с финалистките от Биг брадър Вяра, Надежда и Любов, имат шанс да спечелят незабравими мигове в Елдорадо и Палмс. Атрактивните клубове ще зарадват и журито на конкурса. А за повече кураж преди изпитанието, устати блондинки могат да отскочат и до Италия с вината Fontana fredda ASTI, които имат специални изненади и за журито.

За първи път у нас по време на кастинга претендентките за първите места ще бъдат представени чрез иновативната рекламно-информационна система WizzyCast®  (Уизи каст), която ще бъде предоставена от Авантекс – маркетингова фирма за оригинални комуникационни и рекламни решения.

Шумотевицата около търсенето на атрактивни водещи привлече и шефа на ББТ Драго Владов, който ще избере от кастинга лица за новата програмна схема на телевизията. На кастинга са поканени и продуцентите Маги Халваджиян и Денис Ризов.

Зрителите могат да гледат предаването и онлайн в сайта на БГТВ http://www.bgtv-tv.com/.