Татко Лео с хит „За вас“, близнаци Николо и Матия! /видео/

Лео написа песен за близнаците си

Рапърът посвети „За вас” на всички деца, снима Николо и Матия в клипа

Гледай Лео – За Вас [Official HD Video] онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rudOgyzJrnQ

Лео е готов с чисто ново парче. След успешните си дуети с Део, Рафи и Играта, италианецът прави лек завой с песента „За вас”.  Тя е нежна балада, вдъхновена от най-щастливия момент в живота на Лео – раждането на близнаците му Николо и Матия.

„За вас” има вече и видео клип, чиято премиера бе на 9 март – рождения ден на самия Лео. „Това е един подарък, който искам да направя за всичките ми приятели. Написах я за моите деца, но тя е за всички дечица и за всички, които имат тази радост в живота”, сподели Лео.

Музиката на „За вас” е дело на бате Пешо, на когото Лео се доверява за поред път, след като двамата се оказаха супер тандем за хитове. Текстът е изцяло на усмихнатия италианец. Клипът е сниман от Радостин Събев – Shosho, който направи видеото и на „Цяло лято” – хита на Лео, Играта и Криско. И тук изборът на Лео за режисьор е продиктуван от формулата за добре изпитания успех, защото видеото на „Цяло лято” е гледано над 2,5 милиона пъти в YouTube.

Клипът на „За вас” включва уникални кадри с Николо и Матия, дело на самия Лео и неговата домашна камера. Те са преплетени с ефектни моменти, заснети в студиото на „Монте Мюзик”. „Ужасно съм благодарен за това на моя приятел Графа”, заяви Лео.

Като пореден жест към наследниците си, Лео е обвързал и стайлинга си с тях. В част от кадрите италианецът се появява с фланелка с надпис „Бруклин”, а в други – с надпис „Лейкърс”. „Николо е заченат с Ню Йорк, затова ще ме видите с тениска „Бруклин”, а Матия – в Лос Анджелис, затова съм облякъл тениска на „Лейкърс”. Това е жест към децата ми, защото така това видео ще остане прекрасен спомен за тях като пораснат”, обясни гордият татко.

В клипа към „За вас” се вижда и съвсем ясна промяна в рапъра. Но каква е тя? Това е чисто новата му татуировка на дясната ръка. Лео е отпечатъл малките ръчички на Николо и Матия върху ръката си, след което ги е запечатал завинаги при татуист.

 
По темата: